ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


Εκλογές με τραγικά επιχειρήματα
13158 αναγνώστες
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2007
02:36

Δυστυχώς οι μέτριοι επικράτησαν στο χτίσιμο της επιχειρηματολογίας των κομμάτων, και έτσι πάμε αύρι σε εκλογές με τα παρακάτω:

1.- Με τη Νέα Δημοκρατία να ζηταει τη ψήφο μας για να βγει αυτοδύναμη, πιθανά με 155 το πολύ βουλευτές, για να ψηφίσει τα νομοσχέδια που είχε καταθέσει στη Βουλή, και δεν πρόλαβε να ψηφίσει γιατί... η ίδια προκύρηξε πρόωρες εκλογές και έκλεισε τη Βουλή πριν να ψηφιστούν τα νομοσχέδια!!!!!!

Αφελές ερώτημα. Ξέρει ο Καραμανλής ότι το 155 είναι μικρότερο από το 165 ή δεν το ξέρει? Εδώ που φτάσαμε ούτε αυτό δεν είναι αυτονόητο?

2.- Με το ΠΑΣΟΚ να ζητάει τη ψήφο μας για να βγει αυτοδύναμο, για να κάνει αυτά που δεν έκανε η ΝΔ, αλλά με.... άλλη φιλοσοφία, και να φέρει τη νέα αλλαγή , που όμως σχεδιάζει ο Λαλιώτης, που σχεδίασε και τη... Παλιά Αλλαγή, και στηρίζουν ο Τσοχατζόπουλος, ο Βενιζέλος, Ο Κακλαμάνης, όλοι της Παλιάς Αλλαγής  που χώρεσαν και στη Νέα. Τώρα Νέα αλλαγή με Κακλαμάνη, κάτι σαν Πρύτανης στη Σορβώνη ή Εφη Σαρρή μου κάνει.

3.- Με το ΚΚΕ να ζητάει τη ψήφο μας, και να μας βεβαιώνει ότι κυβένηση έτσι κι αλλιώς θα είναι η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, αλλά αν ψηφίσουμε ΚΚΕ θα κοντίνουμε τον δικομματισμό, που θα γίνει,κυβέρνηση, αλλά θα είναι... κοντή κυβέρνηση, και έτσι θα μπορεί να τη φτάσει να της ρίξει... κανένα μπάτσο, να βγει το μεροκάμματο.

4.- Με το ΣΥΡΙΖΑ, να μην είναι ο παλιός συνασπισμός, αλλά όλα τα στελέχη του που μιλάνε να είναι του Συνασπισμού, και όλοι να κάνουνε χώρο για να περάσει ένας αλλαζόνας, υπερφίαλος ¨"νέος" που πήρε σαν υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας μεγάλο ποσοστό, και όλοι στο ΣΥΝ, τον προβάλλουν σαν προιον νέας εσοδείας, μόνο που η θρασύτητα του και η δήθεν νεανικότητα των ιδεών του, τον κατατάσουν στους πλέον  "γέρους¨" της πολιτικής σκηνής

5.- Με το ΛΑΟΣ να ζητάει τη ψήφο Μας μόνο που ο αρχηγός του, πολύ θα ήθελε να παίρνανε μέρος στις εκλογές μόνο οι αρχηγοί, γιατί ο κακομοίρης ο Γιώργος είναι μόνος του, αυτός, οι ικανότητες του, και ενα τσούρμο υποψήφιοι, που αν γινόταν θα τους έκρυβε να μην τους μάθει ο κόσμος.

Εδώ μία παρένθεση για την Εφη Σαρρή , υποψήφια του ΛΑΟΣ στη Β ΑΘήνας.

Μεταξύ μας θεωρώ την υποψηφιότητα της Σαρρή πολύ πιο σοβαρή, από κάποιες υποψηφιότητες μερικών ¨"κυριών" οι οποίες βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται μέσω συνεχών γάμων και σχέσεων με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. Στο κάτω κάτω η Εφούλα, δεν νομίζω ότι κοιμήθηκε με τον Καρατζαφέρη για να πάρει τη θέση!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

1.- Η ΝΔ προκύρηξε εκλογές στις 16 Σεπτέμβρη, γιατί έτσι αποφάσισαν οι επικοινωνιολόγοι της, Λούλης και σια. Γιατί τα νομοσχέδια που είχε φέρει στη Βουλή ήθελαν λεφτά και τον Οκτώβριο μόλις κατέθετε το Προυπολογισμό θα γινόταν φανερό ότι δεν υπήρχαν τα λεφτά.Γιατί το σκάνδαλο στα ομόλογα δεν είναι το ομόλογο που γύρισε πίσω η ξένη τράπεζα, αλλά το ομόλογο του ταμείου των δημοσιογράφων. Και αυτοί ΑΝ τους πειράξεις τα λεφτά της σύνταξης δεν αστειεύονται. Θα τον ξεσκίσουν το Καραμανλή μολις δημοσιεύτεί το δεύτερο πόρισμα Ζορμπά για το ταμείο των δημοσιογράφων.

2.-Το ΠΑΣΟΚ ήθελε εκλογές αλλά όχι τώρα. Ήθελε πρώτα να βγουν τα πορίσματα Ζορμπά, να ερθει και η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, και μετά να καρπωθεί όλη τη δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος, ενώ τώρα δεν πρόλαβε να κεφαλαιοποιήσει τα κέρδη.

3.- Το ΚΚΕ είναι γνωστό, οι εκλογές το οφελούν, γιατί ότι και να γίνει αυτό θα βγάλει ανακοίνωση νίκης όπως .... νικάει τα τελευταια.... 80 χρόνια!!!

4.- Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε τις εκλογές για να πλασσάρει τον Αλαβάνο σαν την εναλλακτική αριστερή δύναμη, στα πλαίσια του ... αχταρμά της μορφής "όλοι οι καλοί είναι αριστεροι και χωράνε στο ΣΥΡΙΖΑ"

5.- Το ΛΑΟΣ, δηλαδή ο Γιώργος, έχει μία φιλοδοξία. Να μπει στην Ελληνική Βουλή, για να διαψεύσει τη παροιμια που λέει ότι οποιος φεύγει από το μαντρι τον τρώει ο λύκος. Στη πορεία δεν ξέρω μπορεί και να αρχίζει να το βλέπει σωτήρας της Ελλάδας , πάντως τΙς εκλογές τις ήθελε ίσως περισότερο από όλους

ΑΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!!!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ... ΚΑΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Για να δούμε τώρα τι θα αποφασίσει και ο Ελληνικός Λαός

Η δική μας η θέση είναι Απλή.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, 

ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις