ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


Οι ...δήθεν πολιτικοί πρόσφυγες από Συρία , Πακιστάν. Ξυπνάτε, "ανθρωπιστές¨!!!
1103 αναγνώστες
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015
11:36

Εχω βαρεθεί, εδώ και καιρό να ακούω τους διάφορους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μου μιλάνε για πρόσφυγες από χώρες που γίνεται πόλεμος κλπ. κλπ. για όλους όσους έρχονται στην Ελλάδα, και την Ευρώπη, από την Τουρκία με βάρκες κλπ.

Είδα πολλούς από αυτούς, και μίλησα μαζί τους, περπατώντας από Μόλυβο προς Πέτρα. 

Εσεις μπορεί να βλέπετε εξαθλιωμένους πρόσφυγες από χώρες με πόλεμο, όπως Συρία, αφού έτσι σας προγραμματίζουν τα μέσα να αισθάνεσθε.

Εγώ όμως είδα πεντακάθαρους, καλοντυμένους Σύριους, με άπταιστη γνώση Αγγλικών, ηλικίας 25 με 35 ετών, και σε κάθε 20 -30 αντιστοιχούσε και κάποιος 45 - 50 ετπων, άντε και καμμιά γυναίκα, καλοντυμένη και καθαρή κι αυτή, και με αρκετά ευρώ στη τσέπη τους, ικανά να τους πάνε μέχρι Γερμανια, Σουηδία, όσα και αν χρειαστεί να πληρώσουν στους Ευρωπαίους διακινητές.

Αυτό είδα , αυτό λέω.

Αραγε γιατί αυτοί οι προσοντούχοι, έρχονται "μετανάστες στην Ευρώπη; Επειδή είναι "εξαθλιωμένοι" πρόσφυγες πολέμου;

Διαβάστε λοιπόν απόσπασμα, από την ομιλία του επιτρόπου για τη μεταναστευτική πολιτική Αβραμόπουλου.

"Ο Ευρωπαίος επίτροπος εστίασε και σε μια πτυχή της μετανάστευσης που παραγνωρίζεται, αλλά όπως φαίνεται, αποτελεί σημαντικό στοιχείοτων σχεδιαζόμενων ευρωπαϊκών πολιτικών.«Σε ό,τι αφορά στη νόμιμη μετανάστευση,

η Ευρώπη χρειάζεται το ανθρώπινο κεφάλαιο που θα τροφοδοτήσει την ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Η δημογραφικά γερασμένη ήπειρός μας χρειάζεται νέο αίμα, νέες ιδέες, περισσότερα χέρια, χρειαζόμαστε ταλέντο και την αισιοδοξία που θα επανεκκινήσει το ευρωπαϊκό όνειρο», τόνισε.

«Η μετανάστευση είναι συνώνυμη με την εξέλιξη της ανθρωπότητας, δεν είναι από μόνη της μια απειλή και θα ήταν λάθος να υψώνουμε τείχη στην Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν είναι φρούριο», σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος."

Καταλάβατε "ανθρωπιστικά" βόδια;

Η δήθεν μετανάστευση κακόμοιρων θυμάτων πολεμικών συγκρούσεων, δεν είναι παρά,

ένα οργανωμένο δουλεμπορικό σύστημα μεταφοράς σκλάβων,

για την ανανέωση του εργατικού δυναμικού της Ευρώπης, σας το λέει ο πιο υπεύθυνος Ευρωπαίος, ο επίτροπος για τη μετανάστευση!!!

Σας το λέει , με αυτούς θα επανεκκινήσει το Ευρωπαίκό όνειρο, εσείς οι λαοί της Ευρώπης, είστε πια γερασμένοι και ηλικιακά, και δυναμικά, δεν μας κάνετε πια.

Γι αυτό κάνανε και τους πολέμους στη ΛΙβύη, στην Αίγυπτο στη Συρια, για να πείσουν τους νέους  ότι δεν έχουν μέλλον στον τόπο τους, ώστε να τους αναγκάσουν να έρθουν, "φρέσκο κρέας" στην Ευρώπη.

Λέει κι άλλα όμως ο επίτροπος, που δικαιολογούν όλο αυτό το ντόρο που γινεται για τη Λέσβο, λες και δεν βγαίνουν πολλαπλάσιοι μετανάστες στη χίο ή τη Σάμο, που μπορούν να περάσουν κολυμπώντας.

Πρέπει όμως να στοχοποιηθεί η Λέσβος, γιατί έιναι μέρος του σχεδιασμού της Ευρώπης.

Δείτε τι λέει 

"Όσον αφορά στην οικονομική και άλλη βοήθεια της Ε.Ε. προς τις χώρες που υποδέχονται κυρίως τα κύματα των προσφύγων -ήδη από την αρχή του χρόνου υπολογίζεται ότι 100.000 άνθρωποι έχουν περάσει τα νότια σύνορα της Ευρώπης και οι ροές θα συνεχιστούν, παραδέχτηκε- ο κ. Αβραμόπουλος διευκρίνισε ότι η «Ευρώπη δεν είναι τράπεζα. Χρειάζεται οι χώρες να αναλάβουν πρώτα τις ευθύνες τους για να λάβουν βοήθεια».

Έδωσε όμως εύσημα στην παρούσα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, όσον αφορά στον χειρισμό του μεταναστευτικού ζητήματος. «Πρέπει να πω ξεκάθαρα ότι τους τελευταίους μήνες έχει σημειωθεί πρόοδος στον τομέα αυτό. Αυτή είναι η εκτίμηση της Επιτροπής», ανέφερε. Άμεσα, συμπλήρωσε, θα λειτουργήσει το σύστημα των ομάδων βοηθείας από την Ε.Ε. που θα τοποθετηθούν σε Hot Spots (σημεία από τα οποία εισέρχεται μεγάλος αριθμός προσφύγων και μεταναστών).

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ομάδες έχουν ήδη εγκατασταθεί στη Σικελία, ενώ η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει η αντίστοιχη ομάδα για την Ελλάδα να τοποθετηθεί στη Λέσβο."

Για όσους δεν κατάλαβαν, η Λέσβος αρχικά μαζί με τη Σικελία, νησιά και τα δύο, άρα δεν φεύγουν εύκολα οι μετανάστες από αυτά, θα γίνουν κέντρα υποδοχής ΟΛΩΝ των μεταναστών, από τους οποίους οι Ευρωπαίοι θα παίρνουν το ποσοστό που θα χρειάζονται για εργατικά χέρια, επιστήμονες, γνώστες γλωσσών, και τη σαβούρα θα την αφήνουν στα νησιά αυτά. Ακόμα και η Ηπειρωτική Ελλάδα, θα παίρνει από τη Λέσβο όσους χριεάζεται, και οι υπόλοιποι θα παραμένουν στη μεγάλη φυλακή, το νησί.

Καταλάβατε μωρέ τι σχεδίασαν και υλοποιούν;;;

Σας τα λέει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

Και σεις Μυτιληνιοί, κοιμηθείτε τον ύπνο του χρήσιμου ηλίθιου.

Ετσι κι αλλιώς πάντα χριεάζονται μερικοί τέτοιοι για να περάσουν τα σχέδια τους, οι αφεντάδες. Και πάντα τους βρίσκουν ανάμεσα σε δήθεν ανθρωπιστές, δήθεν προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήθεν αλτρουιστές.

Κάτι απίθανους τύπους, που είναι φιλόζωοι, ταίζοντας το σκυλάκι τους, με χοιρινο κρέας, λες και το γουρούνι δεν έιναι ζώο , αλλά πράγμα.

Λες και οι αγελάδες, τα γουρούνια, οι κοτες, τα πρόβατα, δεν έχουν ψυχή, μόνο το σκυλάκι τους έχει.

Βλέπουν μόνο μέσα στο σαλόνι τους, ποτέ δεν βλεπουν τη μεγάλη εικόνα.

Οπως και στο μεταναστευτικό, βλέπουν το Σύριο που περνάει δίπλα τους, και του δινουν ένα παλιό ρούχο, αλλά τη μεγάλη εικόνα, αυτή που τους φανερώνει ο Αβραμόπουλος, ούτε τη βλέπουν ουτε θέλουν να την δουν.

Αντε να φεύγουμε σιγά σιγά κι από τη Λέσβο, προς την Ηπειρωτική Ελλάδα, και μάλιστα την παλιά Ελλάδα, μέχρι Λαμία.
Που ξέρεις τι προβλέπει ο σχεδιασμός για Ηπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Κρήτη...

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
14 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις