ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


Η ... Αριστερή ελπίδα, το...αριστερο ήθος, η...Αριστερή κυβέρνηση με τη Θοδώρα.
1169 αναγνώστες
Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014
17:03

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΖΑΚΡΗ.

Γνωστή Υφυπουργός Εσωτερικών του Γιωργάκη το 2009 - 2011, το καιρό που ψηφίστηκαν όλα τα μνημόνια που εφαρμόζονται τώρα, και γνωστή για το διορισμό όλου του "σογιού" της, στην εκλογική της περιφέρεια, κλασσικού δηλαδή ευκαιριακού Πασοκικού λαμόγιου.

( Τα αισθητικό του πράγματος δεν το αναφέρω, επαφίεται στη κρίση σας...)

 

«Στη συνάντησή μας με τον κ. Τσίπρα συζητήσαμε, αφενός την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και αφετέρου διαπιστώσαμε τη σύγκλιση σε ό,τι αφορά στο θέμα της μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή», δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» για τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόσθεσε ότι «υπάρχει ανάγκη να συγκροτηθεί ο ευρύτερος προοδευτικός πόλος και να αποκτήσει ηγεμονικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά» και σημείωσε:
«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα προοδευτικό χαρακτηριστικό ούτε εκλογικό χαρακτήρα. Δεν έχει ιδεολογικά στοιχεία πλέον. Σε κάθε περίπτωση, ζητούμενο είναι να πάμε σε μια ξεκάθαρη, αυτοδύναμη νίκη και να μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους δικούς μας όρους με τους Ευρωπαίους δανειστές και το ΔΝΤ. Θα σας το πω αγγλικά: με whatever it takes θα πρέπει να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να κάνει ό,τι χρειαστεί».
«Οποιοσδήποτε άλλος αυτήν τη στιγμή θα ήταν καλύτερος από τον κ. Βενιζέλο για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Είναι μια πλήρως απολίτικη προσωπικότητα. Έχει μοναδικό του κριτήριο την προσωπική του ατζέντα και οδήγησε το ΠΑΣΟΚ και το οδηγεί καθημερινά στην εξαφάνιση», υπογράμμισε.
Νωρίτερα, η Θεοδώρα Τζάκρη εξέφρασε τη θέση ότι η πολιτική της συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm, η Θ. Τζάκρη υποστήριξε πως η συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια του κόμματος δεν αφορά την ίδια αλλά τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε, εδώ και έναν χρόνο και συγκεκριμένα από το Νοέμβριο του 2013, όταν και υπερψήφισε την πρόταση μομφής ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η κα. Τζάκρη, η οποία είχε διατελέσει υφυπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Παπανδρέου από το 2009 έως το 2011, τόνισε πως από το 2009 έως το 2012 έγιναν πολλά λάθη στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης και καταλόγισε ευθύνες στην πολιτική ηγεσία του πρώην κόμματός της."

Φαντάζομαι η λέξη ντροπή δεν μπορεί να υπάρχει στο λεξιλόγιο της.

Ισως μια άλλη λέξη με κοινή ρίζα ( Θοδώρα όχι ρίζα ροδακινιάς, για άλλη ρίζα λέμε ),

η λέξη ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ, να της ταιριάζει καλύτερα.

Κακόμοιρη Ελλάδα που κατάντησες...

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
9 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις