ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΜΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ
989 αναγνώστες
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008
00:18

Οταν πριν από χρόνια όντας αριστερός, ακουγα κάτι τσουτσέκια της ΚΝΕ να βρίζουνε το Μίκη, είχα πάρει θέση με άρθρο μου λέγοντας ότι δεν υπάρχει Ελληνας που να έχει δικαίωμα να κρίνε το ΜΙΚΗ.

Οταν μέχρι και οι Παπουα Νεα Γουινέα, όταν τους λές Ελλάδα, σου απαντούν " Ω,  ΜΙΚΙΣ", ποιος είναι αυτός που θα κάνει κριτική στις απόψεις αυτού του ημίθεου.

Για σκεφτείτε.

Μπορούσε να έχει εκατομύρια , να μένει στην Εκάλη ή στο Λος Αντζελες, να είναι μέχρι πρόεδρος σε νατιοαμερικάνικο κράτος, και όμως αυτός όχι μόνο μένει εδώ, αλλά παρεμβαίνει κι όλας στα πολιτικά πράγματα, πάντοτε αιρετικά, αλλά πάντοτε με τη φωνή της συνείδησης του.

Το γράμμα του που αναδημοσιεύω, και προκαλώ όλα τα blogs να το αναδημοσιεύσουν είναι μια γροθιά στους Τσίπρες και τις Μπακογιάννησσες, είναιμία ένεση μνήμης των λέξεων ΦΙΛΟΤΙΜΟ και ΛΕΒΕΝΤΙΑ.

Σ ευχαριστώ Μίκη, που μας απάλλαξες, όλους εμάς που πιστεύουμε τα ίδια, από το κόπο να απολογούμαστε στο κάθε αριστερό τσογλάνι ότι δεν είμαστε Ακροδεξιοί.

Η ζωντανή Αριστερά είσαι εσύ Μικη.

Υποκλίνομαι...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών δηλαδή ανεξάρτητα το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της. Ακόμα και αυτών όπως η Ελλάδα, που δεν υπακούνε τυφλά τις εντολές της, Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος, μη υποτελείς, και φυσικά άμεσα η Ρωσία, και στο βάθος η Κίνα . Μετά θα έρθει η σειρά των «ατάκτων» της Νότιας Αμερικής. Ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι, κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας. Σημερινός στόχος είναι τα Βαλκάνια , με κύριο σύμμαχο την «μεγάλη» Αλβανία, ξεκινώντας από το Κόσσοβο, με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες UCK.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για την χώρα μας, μερικοί «επιστήμονες»» επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σε ένα βασικό αίτημα της «μεγάλης» Αλβανίας, την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα, με την δικαιολογία ότι ανήκει στην αλβανική Τσαμουριά άπό όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Έλληνες. Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ, ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευαστεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των αλβανόφωνων περιοχών των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη
Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσσοβο, που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει, προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας με βάση όχι μόνο το Αιγαίο , και την Κύπρο αλλά και την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσσόβου μπορεί να διεκδικήσει την δική της ανεξαρτησία.
Η ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα σχέδια των ΗΠΑ, και για αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία, και πράγματι σε αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως τι θα κάνουν όταν θα ξεκινήσει η επόμενη φάση, της φιλοαλβανικής τακτικής, οπότε το κρατίδιο τους θα κοπεί στη μέση γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι ΗΠΑ ότι μπορεί να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες. Όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χορεία των εχθρών των ΗΠΑ, μαζί με την Ρωσία και την Σερβία αλλά και την Βουλγαρία που και αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες.
Έτσι γυρίζοντας σε μας τους Έλληνες θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όπως εξελίσσεται είναι παραπάνω από τραγική, δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται πια από όσες υποκλίσεις και αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες, και αυτό γιατί φοβούνται και μισούν το λαό μας, για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στην μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους, και για αυτό θέλουν να μας τιμωρήσουν με κάθε τρόπο, εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από εδώ και στο εξής θα είμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους.
Όμως αφού το παιχνίδι είναι έτσι κι αλλιώς για μας χαμένο τότε
ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά, ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά
Ούτε έχουμε συμμάχους είμαστε εμείς και εμείς
Ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι, αφού θα έχουμε πάρει την μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά, ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας. Γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσσόβου χωρίς την έγκριση της διεθνούς κοινότητας του ΟΗΕ, δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας . Και τι θα νοιώθαμε εμείς αν μεθαύριο έπαιρναν με το έτσι θέλω την μισή Κύπρο, τη Θράκη η την Ήπειρο. Όπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας υβρίζουν οχυρωμένοι κάτω από σκέλια των Αμερικανών οι Σκοπιανοί και μεις να τους παρακαλάμε και να ζητάμε μεσολάβηση των Αμερικανών, χάνοντας κάθε μέρα και πιο πολύ την αξιοπρέπειά μας και την περηφάνιά μας.
Ας κλείσουμε τα σύνορα, ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν κοροιδεύοντας τους εαυτούς τους.
Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες. Και θα παραμείνουμε Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε από πόσες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα, όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές
Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Σχόλια

28/02 00:52  epidoxos
Tι να λεμε φιλε..τα ειπε ολα ο ανθρωπος αν ειναι ετσι. Δυστυχως και το Κοσσοβο θα αναγνωρισουμε γιατι και καποια κυρια πληρωνει επιταγες στους Αμερικανους για να την κανουν μια μερα πρωθυπουργο και στα Σκοπια θα πουμε ναι τελικα και την Κυπρο θα την δωσουμε προς..συνδιαχειρηση. Καθε λαος εχει τις ηγεσιες που του αξιζουν και την τυχη που του αρμοζει..
28/02 00:57  epidoxos
Παρεπιπτοντως την ιδια ωρα που εσυ εκανες αναρτηση..οι περισσοτεροι πανυγηριζαν για την Καλομοιρα και την μεγαλη εθνικη μαχη που θα δωσει στη eurovision. Ετσι την αντιλαμβανεται την εθνικη επιτυχια ο Ελληνας φιλε μου και κατσε και εσυ και εγω και ο Μικης ΠΡΩΤΟΣ απο ολους να ανησυχουμε για το μελλον που μας περιμενει..Μακαριοι οι φτωχοι τω πνευματει...
28/02 07:33  talbot
Φίλε Ηρακλή και φίλε Επίδοξε,
Ο Μίκης ήταν ο πρώτος που κατάλαβε πόσο ξεπερασμένα και ψευδεπίγραφα είναι τα κλισέ αριστερά και δεξιά,στη νέα εποχή.
Για να είναι κάποιος Αριστερός πρέπει να ξεκινάει απο τον τρόπο ζωής του,και να φθάνει στην ιδεολογία του. Είναι αστείο το θεάμα των εκατομμυριούχων "αριστερών" δημοσιογράφων,και άλλων προοδευτικών, που έχουν το θράσος να βρίζουν τον Μίκη,
αλλά και όποιον διαφωνεί με τις δήθεν φιλειρηνικές τους τοποθετήσεις-στην ουσία ενδοτικές και εθνικά απαράδεκτες.
Γνήσια φερέφωνα της Υπερδύναμης,οι ίδιοι που νομιμοποιούσαν τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία και το Ιράκ,επειδή δεν είχαν δημοκρατία δυτικού τύπου.
Ας κάνουμε τουλάχιστον αυτό που μας εκλιπαρεί ο Μίκης ή και οι παπούδες μας αν ζούσαν.Να μείνουμε Ελληνες,Ενωμένοι,να πιστεψουμε στον εαυτό μας,και να τους πούμε οτι και ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες.
28/02 08:26  ΑΕGEAN MAN
Τι να μεινουμε ?ενω,ενωμενοι ελληνες? που τους ειδατε ?με τα προστιμα εφορειας .αστυνομιας,ικα κτλ...μας εκαναν κομματια...δεν μπορουμε να ειμαστε ενωμενοι αφου ειμαστε διαλυμενοι...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
13 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις