ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


Ηλίθιε Ούγγρε Υπουργέ των Οικονομικών...
1646 αναγνώστες
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011
02:01

Εχω χάσει πλέον κάθε προσανατολισμό, δεν ξέρω καν αν είμαι ρατσιστής, η κομμουνιστής ή φασίστας, ή δημοκράτης, ή και όλα μαζί , που δεν είναι απαραίτητα ανέφικτο!!!

Οταν όμως διαβάζω δηλώσεις σαν και αυτές του Υπουργού Οικονομικών της Ουγγαρίας, Gyorgy Matolcsy, νοιώθω τελείως ρατσιστής με τους Βησιγότθους και τους Ούννους τους οποίους οι απίστευτοι 'Ελληνες" πολιτικοί, Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, και οι κλώνοι τους, τους έκαναν Δανειστές μας, και τους έδωσαν το δικαίωμα να χαρακτηρίζουν τη χώρα μας και το λαό μας.

Ποιοί;

Οι λάοι που εξέθρεψαν τον Χίτλερ, και οι λαοί που έδωσαν γη και ύδωρ για να ανδρωθεί και να πνίξει στο αίμα και στα χρέη τη χώρα μας.

Ακούστε τι δήλωσε ο ανεκδιήγητος τύπος που έγινε και κριτής  των λαών που τον έκαναν άνθρωπο.


"Η Ελλάδα δεν έπρεπε να γίνει δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικά στην ευρωζώνη. Αυτές είναι σοβαρές δηλώσεις, τις οποίες δεν θα μπορούσα να κάνω λίγες μέρες πιο πριν ως προεδρεύων του Ecofin".

Δεν τον ξέρω τον τύπο και ούτε θέλω να τον μάθω, αλλά πόσο σοβαρός μπορεί να έιναι ένας Βησιγότθος, που αυτοχαρακτηρίζει τις δηλώσεις του σοβαρές;

Ακου λοιπόν Ούγγρε καραγκιόζη,

Η χώρα που λέγεται Ελλάδα, ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.

Η χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, είναι η χώρα που σταμάτησε το Χϊτλερ, και τώρα μπορούνε όλοι οι λαοί της Ευρώπης, να μιλάνε τη γλώσσα τους

Η χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, είχε πολιτισμό ανώτερο από το σημερινό δικό σου, τρεις χιλιάδες χρόνια πριν.

Η Χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, σήμερα ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.

Αν η ΕΛΛΑΔΑ σου απαγορέψει ηλίθιε Ούγγρε να χρησιμοποιείς λέξεις από τη γλώσσα της, θα επιστρέψεις σε μία νύχτα, στους γρυλλισμούς του πολιτισμού των δασών.

Αν πληρώνεις στην Ελλάδα, μισό σέντ, κάθε φορά που χρησιμοποιείς τα αρχαία της κείμενα, και τις ιδέες των τέκνων της, τότε θα ήταν η πλουσιότερη χώρα του κόσμου.

Αν η ΕΛΛΑΔΑ, έπαιρνε μισό σέντ από κάθε γυναίκα, μαζί και οι δικές σου γυναίκες, που σωζονται απο το καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με το τέστ ΠΑΠ, χρόνια τώρα, θα είχε αγοράσει τρεις φορές τη χώρα σου.

Τι έχεις προσφέρει στο πολιτισμό της Ευρώπης, αστείε Ούγγρε,

και τολμάς να δηλώνεις ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να γίνει δεκτή στην Ευρωπαική ¨Ενωση;

Στην Ευωζώνη χαζοχαρούμενε οικονομολόγε,

ξέρεις πολλές χώρες που μπήκαν χωρίς να μαγειρέψουν τα οικονομικά στοιχεία;;

Θα έμπαινε στην Ευρωζώνη βλάκα Ούγγρε, η Γερμανία,

αν στον προυπολογισμό της περιλάμβανε και την απαίτηση της Ελλάδας για επιστροφή του κατοχικού δανείου;

Πιστεύεις αλήθεια χαζογιωργάκη ( και το όνομα σου Ελληνικό είναι ), ότι η goldman Sacs μαγείρεψε τα σουαπς, πρώτη και τελευταία φορά με το Σημίτη, για να μπεί η Ελλάδα στην Ευρωζώνη;

Είσαι Υπουργός των Οικονομικών και πιστεύεις τέτοιες βλακείες;

Δεν το είχε ξανακάνει η Γκόλντμαν με καμμία χώρα;

Απο την άλλη πλευρά, με τις δηλώσεις σου πραγματικά με κάνεις ν αναρωτηθώ, μήπως έχεις δίκιο.

Τι δουλειά έχουν χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία να είναι μέλη μιας Ευρώπης που περιλαμβάνει και τη χώρα σου, και τη Σλοβακία, και τη Λευκορωσσία, και τη Νορβηγία, και το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Εμείς  σας φέρνουμε το πολιτισμό, τις ιδέες , την ιστορία, τη χαρά, τον ήλιο,

κι εσείς συνεισφέρετε, το κρύο, το διαρκές μεθύσι, το άξεστο, τα στρουμφάκια, τη παιδεραστία σαν κόμμα, τα κρεμματόρια, τις ομαδικές σφαγές, τις ιστορίες με φαντάσματα, εφιάλτες, δράκουλες, συνεισφέρετε μία μούχλα, μία υγρασία, μία μουντή ατμόσφαιρα.

Ακόμα και το οικονομικό σας θαύμα, δικό μας είναι βλάκα Ούγγρε.

Χωρίς τη Μεσόγειο, δεν θα υπήρχατε,

ούτε σαν οικονομικές δυνάμεις,

εμείς καταναλώνουμε τα αυτοκίνητα σας, τα ψυγεία σας, τα πληντύρια σας,

το τουρισμό σας,

και από το 1989 και μετά, και τις πουτάνες σας.

Ο λαός που δεν αξίζει να είναι στην Ευρώπη, βλάκα Ούγγρε, στη κατοχή των Γερμαναράδων Ευρωπαίων σου, προτιμούσε να πεθάνει από τη πείνα, παρά να πάει γυναίκα Ελληνίδα με Γερμανό, κι εσείς πουλούσατε χρόνια τώρα τις γυναίκες σας, για ένα καλτσόν, και δύο δολλάρια, τα οποία όταν τα έφερναν οι δύστυχες σπίτι, τα επαιρνες για να πας να πιείς βότκα σαν ζώο.

Και αυτές οι γυναίκες δεν είναι οι αρχαίες, είναι ζωντανές, υπάρχουν,  είναι οι μανάδες σας.

Τις γυναίκες σου πουλούσες στους τουρίστες καραγκιόζη Ούγγρε, όχι για την ελευθερία σου, όχι για ένα κομμάτι ψωμί, αλλά για ένα πακέττο marlboro,  χρόνια τώρα.

Αλλά δεν φταις εσύ.

Αφού οι Ελληνες

καταδέχονται να συχρωτίζονται μαζί σου,

Αφού τα ασπόνδυλα τσουτσέκια που έχουμε στην εξουσία,

σε ανέχονται και σαν δανειστή μάλιστα,

αφού, τα αφεντικά σου κατάφεραν να εξουσιάζουν τη πολιτική σκηνή στη χώρα μου,

καλά να πάθω.

Πάντως, οσφυοκάμπτη Υπουργέ των Οικονομικών της Ουγγαρίας,

την επόμενη φορά που θα έρθεις στην Ελλάδα,

να μου επιστρέψεις τα μπουκάλια το κονιάκ ΜΕΤΑΞΑ,

που μου έκλεβαν οι τελωνιακοί σου υπάλληλοι στα σύνορα,

κάθε φορά που έμπαινα στη χώρα σου.

Εξι μπουκάλια ΜΕΤΑΞΑ πεντάρι.

ΚΑι να ξέρεις,

Για μένα, τον Ηρακλή,  είσαι και θα παραμείνεις,

ο λαός που κατέβηκε από τα δέντρα, και σε σαράντα χρόνια κομμουνισμού,

το μόνο που έμαθε ήταν,

μ ένα ΜΕΤΑΞΑ ν ανοίγει τα σύνορα του,

και μ ένα καλτσόν ν ανοίγει τα πόδια του.

Ευρωπαικός πολιτισμός made in Hungary, και λοιπών Ευρωπαικών δυνάμεων.

 

Σχόλια

11/07 08:17  jorgos
Φίλε, είναι νομίζω λίγο μπανάλ, αλλά κυρίως αποπροσανατολιστικό, όταν βρίσκουμε τα σκούρα να τα ρίχνουμε στον χίτλερ.
11/07 09:02  Ηρακλής
Αν αυτό κατάλαβες από το άρθρο, εγώ τι να πω;
Σε λίγο θα πουν και οι Ούγγροι ότι ο Αριστοτέλης γεννήθηκε στη Βουδαπέστη, αλλά εμείς θα εξακολουθούμε να βρίσκουμε "μπαναλ" την υπεράσπιση της χώρας μας.
11/07 09:08  jorgos
εάν συνεχίσουμε να κάνουμε τα λάθη του παρελφθόντος σε λίγο θα μας που ότι την Ακρόπολη την έκτισε κάποιος πρόγονος του Καλατράβα.

Πάρτε το χαμπάρι, όσο έχουμε πολιτικούς που ΔΕΝ υπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά για 30 αργύρια γίνονται υποχείρια της κάθε πολυεθνικής, ΕΚΕΙ θα καταλήξουμε
11/07 09:10  jorgos
... και δεν θα μας φταίει ο χίτλερ γι 'αυτό, αλλά και πάλι αυτός θα μας φταίει
11/07 09:11  jorgos
... και δεν θα φταίει ο χίτλερ γι'αυτό αλλά και πάλι σε αυτόν θα τα ρίχνουμε
11/07 10:57  Frixos
Πολύ σκληρός αγαπητέ Ηρακλή ,αλλά ωστόσο, προσυπογράφω το βαθύτερο νόημα του κειμένου σου.

Να θυμάσαι όμως ότι και εμείς οι"Νεοελληναράδες" αν δεν έχουμε χάσει κινδυνεύουμε να χάσουμε την συνείδηση καταγωγής,συνέχειας και ιστορικής ταυτότητας. (μήπως υπερβάλλω κύριε καθηγητά των ΤΕΙ?)

Θεωρώ πάντως ότι η εμμονή μας στην αξιοποίηση θησαυρισμάτων παραδεδομένης πείρας, κατακτημένης σοφίας,αισθητικής και αρχοντιάς, μειώνει την ικανότητα προσαρμογής μας στις απαιτήσεις του παρόντος και δίνει το δικαίωμα σε πιθήκους να μας χλευάζουνε.
Κατά τα άλλα θα σε δεχθώ και με πιο σκληρή γλώσσα και Πυθαγόρεια αυτοκριτική, προς τα ΕΣΩ
11/07 11:44  cornelsen
Ηρέμησε Ηρακλή.
α) Άσε τούς αρχαίους μας προγόνους κατά μέρος. Αρκετά τούς έχουμε εκμεταλλευτεί. Ας κοιτάξουμε να δούμε τι θα κάνουμε ΕΜΕΙΣ για τον εαυτό μας σήμερα.
β) Όσο για το ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να είχε γίνει δεκτή στην Ευρωζώνη ούτε άδικο έχει -κατά την γνώμη μου-, ούτε και μάς προσέφερε πολλά κέρδη. Αντιθέτως, έφερε σε ευθεία σύγκριση την ελληνική οικονομία με την γερμανική και οδήγησε στην οριστική περιθωριωποίησή μας. Κορόιδα ήταν οι Νορβηγοί και οι σουηδοί που κράτησαν το νόμισμά τους;
11/07 11:48  Frixos
Κανείς δεν πρόκειται να μας πει ότι ο Αριστοτέλης γεννήθηκε στην Βουδαπέστη,, (παρόλο που τον διδαχθήκαμε μεταφρασμένο από αραβικά και δυτικά κείμενα), ούτε ότι την Ακρόπολη την έκτισε πρόγονος του «πολύ» Καλατράβας,αν εμείς έχουμε την ικανότητα και την θέληση να τα διατηρούμε σαν γνώση και να τα διδάσκουμε στις νεώτερες γενιές.

Την έχουμε? ΦΟΒΆΜΑΙ ΌΧΙ

Γυρίστε λίγο πίσω και διδαχθείτε από τα γεγονότα, (ιστορία),νεώτερα και παλαιότερα.

Επιγραμματικά όπως μου έρχονται στον νου από ιδρύσεως του μεταπρατικού Ελλαδικού Κράτους.:
Ποινικός Κώδικας,Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, Αστικός Κώδικας αντιγραφή από τον Βαυαρικό.
Πολεοδομικό σχέδιο Αθήνας Γερμανός αρχιτέκτονας
Οργάνωση Στρατού-Εκπαίδευση απομιμήσεις Γαλλικές και Γερμανικές και σήμερα ΝΑΤΟ Ευρωπαϊκές.

Εκκλησία βάσεις από την Summa Theologiae του Ακινάτη και τις νομικίστικες απόψεις του Αυγουστίνου
Το έκτρωμα του Μητροπολιτικού ναού Αθηνών σχεδιάστηκε από τον Γερμανό αρχιτέκτονα Χάνσεν και τον Γάλλο Μπούλαντζερ, αγιογράφηση με νατουραλιστική νοοτροπία της ευρωπαϊκής θρησκευτικής ζωγραφικής από τον Γερμανό Seitz, (72 βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες , μνημεία βυζαντινά απείρου κάλλους,κατεδαφίστηκαν να γίνει ο μητροπολιτικός ναός των Αθηνών. Μόνο ο ναός της Καπνικαρέας γλύτωσε με παρέμβαση του Λουδοβίκου της Βαυαρίας.
Πρόσφατα στην απάτη των «Ολυμπιακών αγώνων» ο «πολύς»Καλατράβας χρυσοπληρώθηκε και το έκτρωμά του επισκιάζει της τριτεύουσας ομοσπονδίας των αντιπροσώπων της καταδυναστευμένης επαρχίας.

Έτσι για την Ιστορία.

Μακρυά από μένα Ούννοι-Γότθοι-Βησιγότθοι-Νορμανδοί-Φράγκοι και όπως διάβολο άλλως πως ονομάζονται, αλλά ο Κοραής και «...Τα λελαμπρυσμένα έθνη της Εσπερίας...» ξεχάστηκαν ? Πισινό στήσαμε να μπούμε στα σαλόνια τους

Θα τους αντιμετωπίσουμε μόνο αν διδαχθούμε την ιστορία μας και επανασυνδεθούμε με αυτή. (Εύχομαι να μην έχουν αντίρρηση οι πρώην και νυν υπουργοί επί της παιδείας καθώς επίσης και το Joint History Project που χρηματοδοτείται από την αμερικανική κυβερνητικ
11/07 11:49  Frixos
κυβερνητική υπηρεσία US AID (Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα Center for Democracy and Reconciliation in Southern Europe), , (περιβόητο βιβλίο ΣΤ’ Δημοτικού για αυτούς που ενδεχομένως το λησμόνησαν).


11/07 11:56  jorgos
Όταν πας να πολεμήσεις (περί αυτού πρόκειται), το βιβλίο της ιστορίας είναι μάλλον ακατάλληλο όπλο

κε καθηγητά
11/07 12:50  ditaset
ηρακλη χαλαρωσε και απολαυσε τη συνταξιοδοτηση σου.αν ομως θελεις να ζεις επικινδυνως και αψηφεις το ρισκο ενος εμφραγματος η εγκεφαλικου τοτε ξεκινα να βριζεις τους δικους μας εκαστοτε υπουργους και τους εδω εκπροσωπους του (αν)υπαρκτου σοσιαλισμου οι οποιοι οχι μονο μας καταντησαν ετσι αλλα επιμενουν και τις υστατες στιγμες στις συνταγες της καταστροφης.
11/07 12:53  ditaset
μια καλη αρχη θα ηταν ο κυριος ''νομος περι ευθυνης υπουργων''.
11/07 14:55  Α45
Προσωπικά πιστευω οτι αυτό είναι το καλύτερο άρθρο που έχει γράψει ο Ηρακλής EVER!Είναι γεμάτο ουσία,λέει σκληρές αλήθειες,αλλά αλήθειες,έχει λυρισμό,έχει πατριωτισμό,έχει δύναμη λόγου,τα έχει όλα...
Σε ένα πράγμα μόνο πλανάσαι φίλε Ηρακλή,διότι είσαι άνθρωπος δίκαιος και έντιμος.Δεν το κάνεις απο υπολογισμό η κουτοπονηριά,ζείς με αυτήν την πλάνη διότι έμαθες να είσαι υπερήφανος και αληθινός...

Ο σημερινός Ελληνικός λαός φίλε Ηρακλή,δεν έχει καμμία απολύτως σχέση,ούτε με τους αρχαίους Ελληνες,αλλά ούτε καν με τον Ελληνικό λαό του 40,του 50 και του 60...Η περίφημη "γενιά του Πολυτεχνείου" και οι απόγονοί της,είναι πρωταθλητές ανα τον κόσμο σε αμορφωσιά,σε τεμπελιά,σε απατεωνιά και σε κλεψιά...και δίνουμε έτσι το δικαίωμα στον κάθε κερατά να μας βρίζει και να μας χλευάζει...τέτοιοι που είμαστε,αυτό αξίζουμε!
11/07 16:51  first
Α45 Ακριβώς ετσι.Εμείς τους εχούμε δώσει το δικαίωμα.Ομως... δεν μπορουμε εσαει να δρεπουμε δαφνες για το παρελθον μας. Ο αλλος λεει[ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ]Τωρα ειμαστε οι τιποτα που θελουμε πρωθυπουργο τον κανενα.
11/07 20:56  Πι-πι το παπί
"Τι δουλειά έχουν χώρες όπως η Ελλάδα να είναι μέλη μιας Ευρώπης που περιλαμβάνει και τη Νορβηγία, και το Βέλγιο και την Ολλανδία."
Οι συγκεκριμένες χώρες θα αναρωτηθούν ακριβώς το ίδιο και θα έχουν και 1000 δίκια.
Διότι αυτές είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ χώρες ενώ η Ελλάδα Αφρική
Οπως το γράφεις εσύ μόνο για ανέκδοτο μπορείς να το λες.
Τώρα βέβαια η επίκληση των προγόνων μας για να δείξουμε το μεγαλείο της φυλής είναι τουλάχιστον αστεία και απαράδεκτη για καθηγητή.
Και η Αίγυπτος και το Ιραν είχαν κάποτε πολιτισμό.
Θα έπρεπε λοιπόν να μπουν στην Ε.Ε. για αυτό τον λόγο;
11/07 23:49  Ηρακλής
Παπί
Το "πολιτισμό" της Ολλανδίας, του Βελγίου, και της Νορβηγίας στον χαρίζω.
Οσο για την Αίγυπτο και το Ιράν, μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω , αλλά αυτά που θέλεις να διαβάσεις.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
42 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις