ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


Ο Στρος Καν, θα αθωωθεί αύριο, και θα αφεθεί ελεύθερος!!!
1835 αναγνώστες
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011
11:05

Διακινδυνεύω μία πρόβλεψη.

Οχι χωρίς στοιχεία.

Ο Στρός Καν ΔΕΝ θα δικαστεί!!!

Η άποψη μου βασίζεται στα παρακάτω:

1.- Αν όλα ήταν στημένα, τότε ο στόχος, ή παραίτηση του από το ΔΝΤ, επετεύχθει.

2.- Η ομιλία της δικαστού που τον προφυλάκισε ή οποία επέμενε ότι δεν κρίνει αν είναι ένοχος ή αθώος, αλλά μόνο αν είναι ύποπτος φυγής.

2.- Τα στοιχεία της αστυνομίας μεταβάλλονται συνεχώς και από όσα έχουν δημοσιευτέι μέχρι σήμερα, δείχνουν να είναι σαθρά.

Ας τα δούμε:

α.- Ισχυρισμός της καμαριέρας ότι την ανάγκασε δύο φορές σε στοματικό έρωτα και μία φορά αποπειράθηκε πρωκτικό!!!!

Οσοι έχουν ανάλοιγη ηλικία του Στρος, και είναι σεξουαλικά ενεργοί, γνωρίζουν, ότι η πρώτη φορά από τη δεύτερη... αν υπάρξει, απέχουν όσο ένας καλός.... ύπνος!!!! Ποιός θα πιστέψει ότι ο Ντομινίκ μπορεί 2,5 φορές σε ελάχιστο χρόνο. Με αυτό το .... προσόν θα γίνει σίγουρα πρόεδρος στη Γαλλία .!!!

β.- Μόλις το Σοφιτελ ανακοίνωσε ότι οι κάρτες εισόδου δείχνουν πότε και από ποια κάρτα άνοιξε και έκλεισε η πόρτα του δωματίου, η αστυνομία έδωσε νέα εκδοχή της καμαριέρας, ότι βρήκε τη πόρτα ανοιχτή, γιατί ήταν μέσα ένας υπάλληλος που πήγε να πάρει το δίσκο του πρωινού, άρα ΔΕΝ χρησιμοποίησε το πασπαρτού. Ποιος θα πιστέψει ότι δεν της άνοιξε ο Ντομινικ, γιατί ακριβώς την περίμενε;;

γ.- Καμαριέρα με ΕΙΤΖ , αν αληθεύει, δεν μπορεί να πιάσει δουλειά ούτε σε ξενοδοχείο της πλατείας Βάθης, στο Σοφιτέλ την προσλάβανε, και μάλιστα για τον όροφο με τις σουίτες;;

δ.- Χωρίς αμυχές, χωρίςεκδορές, εξαναγκασμός μιας δίμετρης από ένα γέρο κοντοστούπη, σε στοματικό σεξ, ούτε στις ταινίες του Γκουσγκούνη δεν βάζανε, γιατί το θεωρούσαν ψέυτικο!!!!

Με λίγα λόγια:

Τον Στρος Καν, τον ηλίθιο , σάτυρο Στρος Καν, οι Αμερικάνοι τον στήσανε, τον ξεφορτωθήκανε από το ΔΝΤ, τον ξεδοντιάσανε για τη Γαλλική προεδρία, και αύριο, θα τον παραδώσουν λευκό στη κοινωνία, να πάει στο καλό, και άλλη φορά να προσέχει.

Τώρα, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μάθει, τι έγινε, πως έγινε, και ποιο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σκοπό, εξυπηρετούσε όλη αυτή η υπόθεση, αυτό είναι απόλυτα σίγουρο.

Οπως και απόλυτα σίγουρο είναι ότι οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ περνάνε ΟΛΟ το κόσμο για Αμερικανάκια.

Θέλουν να πιστέψουμε 'οτι:

- ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φύλαγε τον Διευθυντή του ΔΝΤ, γιατί ήταν σε ιδιωτική επίσκεψη, όταν το Τράγκα και τον Μάκη τους ακολουθούν αστυνομικοί ακόμα και στη τουαλέτα ( τυχαία τα ονόματα).

- Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου ΓΑΛΛΙΚΩΝ συμφερόντων, μόλις του είπε η καμαριέρα ότι της επιτέθηκε ο Στρος, πήρε αμέσως την Αστυνομία, και δεν είπε τίποτε στον Ντομινίκ.

- Ο Σάτυρος Στρος Καν, δεν βρήκε άλλη ώρα να πηδήξει, παρά μόνο ελάχιστα λεπτά πριν φύγει για τα σημαντικά του ραντεβού στην Ευρώπη.

- Ο 62άρης Στρος Καν, μπορεί να πηδάει, αφού πρώτα εξασκεί βία στο θύμα του τουλάχιστον δύο φορές, και προσπαθεί και τρίτη και μάλιστα παρά φύσην.

Για τον Στρος και όλους αυτούς που μας κυβερνάνε, παγκοσμίως, τα έχουμε πει εκατό φορές.

Ο πλανήτης δυστυχώς βρίσκεται σε χέρια παρανοικών, στρειτ, γκευ, ψυχοπαθών, και άρρωστων μυαλών, που ΜΙΣΟΥΝ το πλανήτη.

Ένα από αυτά είναι και ο Στρός Καν.

Που θα έπρεπε να πάει φυλακή για όσα έχει κάνει το ΔΝΤ στους λαούς, ισόβια.

ΚΑι όχι για θέματα βιασμών, και μάλιστα κατηγορούμενος από τη χώρα που έχει κάνει το βιασμό σπορ, και το εφαρμόζει σε όλους τους λαούς σε ολόκληρο το πλανήτη.

Πάντως η πρόβλεψη ισχύει.

Αύριο ο Στρος, και έξω από τη φυλακή , και αθώος.

Σχόλια

19/05 11:26  first
Μπράβο Ηρακλη,με κάλυψες απόλυτα.!
19/05 12:06  Μαικήνας
Ακόμα και εγώ Ηρακλή που απεχθάνομαιτα σενάρια συνομωσίας οφέιλω να πώ ότι " you got a point".
Και η δική μου αίσθηση είναι ότι τα πράγματα οδηγούνται σε κάποια διαχείριση. Άλλωστε ο σκοός επετεύχθη. Ας δούμετώρα τοκαινούργιο αφεντικό του ΔΝΤ. Με ποιόν θα μιλάμε. Πάντως για όσους ενδιαφερονται δίνω το παρακάτω λινκ με τιτλο Soros Event Boosts Gordon Brown to Head IMF April 22nd, 2011 στο
http://investmentwatchblog.com/soros-event-boosts-gordon-brown-to-head-imf/19/05 12:40  Α45
Ηρακλή,πολύ καλά τα επιχειρήματά σου,αλλά οχι πλήρη...
Κατ' αρχάς αυριο δεν δικάζεται ο Στρος Καν,αλλά αποφασίζει σώμα ενόρκων αν θα παραπεμφθεί σε δίκη,και αν θα μείνει προφυλακισμένος μεχρι τότε...
Αυριο η Αστυνομία και ο εισαγγελέας θα πρέπει να παρουσιάσουν σοβαρά στοιχεία για να στηρίξουν το κατηγορητήριο...επιπλέον θα είναι παρούσα και η καμαριέρα,που θα πρέπει κι αυτή να δόσει στοιχεία...
Το πιθανότερο είναι να συμβιβασθονε με ενα γενναίο χρηματικό αντάλλαγμα,η καμαριέρα να αποσύρει τις καταγγελίες και ο Καν να πάει σπίτι του...έχοντας βεβαίως απολέσει οριστικά την πολιτική του σταδιοδρομία...
Εχεις δίκιο...ο σκοπός επετεύχθη...
19/05 13:01  Frixos
"Αντικειμενικός σκοπός ή συντομότερα ΑΝΣΚ στη στρατιωτική ορολογία, είναι το πραγματικό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα μιας στρατιωτικής επιχείρησης οποιουδήποτε μεγέθους. Διακρίνεται σχετικά σε στρατηγικό, επιχειρησιακό και τακτικό σκοπό, ανάλογα με τη σημασία που θα έχει η δυνατότητα εκπλήρωσής του.

Πολλές φορές, ιδιαίτερα στη σύγχρονη εποχή με τη μεγάλη ανάπτυξη των τακτικών και του εξοπλισμού, ο στρατηγικός ΑΝΣΚ μιας ευρείας ενέργειας προϋποθέτει την εκπλήρωση πολλών επιμέρους επιχειρησιακών ΑΝΣΚ, και οι τελευταίοι με τη σειρά τους την εκπλήρωση πολλών κλιμακωτών τακτικών ΑΝΣΚ."

Προσυπογράφω την εκτίμηση και χλευάζω τον ηλίθιο επικεφαλής του ΔΝΤ.

19/05 23:22  strezov
Καλησπερα Ηρακλή
Εχω κάποιες μικρές ενστάσεις όχι όσον αφορά την πρόβλεψη αλλά το σενάριο.
Θεωρώ ότι η ανάλυση γεγονότων με την οπωσδήποτε ύπαρξη συνομωσιών ,παρασκηνιακών κινήσεων ,πλεκτανών κλπ είναι κυρίως Ελληνικό φαινόμενο που έχει σημαντικά επηρεαστεί και από την αριστερή κουλτούρα που μας διακατέχει σα λαό μετά την μεταπολίτευση.Πρέπει πίσω από τα γεγονότα να υπάρχει σενάριο.
Σενάριο υπάρχει με την φυλάκιση σενάριο θα υπήρχε και αν παρά την καταγγελία αναχωρούσε από τη χώρα.
Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ απλά.Χωρίς σενάριο χωρίς συνομωσία.Οπως θα σκεφτόμασταν αν αυτό γινόταν από τον ενοικο άλλου δωματίου χωρίς ιδιότητα.
Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά .
Οτι ο καπιταλισμός στην Αμερική ξέρει τι θέλει .
Ξέρει τι αστυνομία θέλει ,τι δικαιοσύνη ,τι κανόνες .
Πάνω απ όλα είναι το σύστημα και η λειτουργία του .Το σύστημα πρέπει να λειτουργεί όσο το δυνατόν αυτόνομα χωρίς διφορούμενα και παρεκλισεις .Οι άνθρωποι είναι αναλώσιμοι το ίδιο και οι θέσεις που κατέχουν. Υπάρχουν σ αυτές όσο είναι συμβατοί με τους κανόνες.
Πιστεύω λοιπόν ότι εκεί η πολιτική δεν παρεμβαίνει στο σύστημα και φυσικά κανείς πολιτικός δεν διακινδυνεύει για κανένα Στρος Καν να αλλάξει αυτές τις δομές γιατί ξέρει ότι και αυτός είναι αναλώσιμος.
Αλήθεια τι θα συνέβαινε αν το γεγονός είχε λάβει χώρα στο Athens Sofitel.
Εντρομος ο αστυνομικος θα καλουσε τον αξιωματικό, αυτός καπάκι τον Υπουργό , εκείνος τον Πρωθυπουργό.Η συνέχεια γνωστή ολονύκτια συμβούλια τηλέφωνα στις Βρυξέλλες, αγωνία, αγχος για τη διαχείρηση τις κρίσης.
Δεν βαριέσαι .Κάθε λαός με την κουλτούρα του.
Πιστεύω λοιπόν οτι απλά ότι ο Στρος Καν την πάτησε διοτι αυτή τη φορά μπέρδεψε την Αμερική με τη Γαλλία.
19/05 23:24  bartok
Αγαπητοί φίλοι,
Δεν ξέρω αν η είδη ση που μόλις κυκλοφόρησε, αλλάζει κάπως τους ότους της παραπάνω κουβέντας. Σίγουρα πάντως δεν έχουμε την "αθώωση" που προέβλεπε η αρχική ανάρτηση:
Ο Στρώς -Καν αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και θα παραμείνει στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Η δίκη του ορίστικε για το Σεπτέμβριο.
19/05 23:27  bartok
Y.Γ. Επίσης προσυποργάφω απόλυτα την πολύ καλή παρέμβαση του Strezov.
20/05 09:14  Ηρακλής
Καλημέρα σε όλους
στρεζωφ
Το κάθε λαός με τη κουλτούρα του ισχύει, μόνο που αδυνατώ να διακρίνω λαό, στην Αμερική. Οι Γάλλοι είναι λαός, οι Αμερικάνοι από που κι ως πού;
Είναι πολύ μεγάλο το αίσθημα κατωτερότητας μιας ομάδας ανθρώπων που θέλουν να λέγονται λαός, και το πιο "αρχαίο" παρελθόν τους να βρίσκεται μόλις 200 χρόνια πίσω, όταν άλλοι λαοί μετρούν 10000 χρόνια παρουσίας στο πλανήτη.
Μπάρτοκ
Επιμένω σε όλες τις προβλέψεις του τίτλου, αν αφαιρέσεις τη λέξη " αύριο". Φαίνεται ότι κάτι ακόμα υπάρχει, που δεν το έδωσε ο Στρός. Ιδωμεν.
Πάντως, επιμένω ότι ΤΕΛΙΚΑ θα αθωωθεί με κάποιο "πρόσφορο" τρόπο.
20/05 12:54  adiavastos
Συμφωνούμε απόλυτα
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2243614&pg=1&pid=2243633&orderdir=asc#post_2243633
Δεν ξέρω όμως αν αθωωθεί ( πιθανότερο) ή όχι. Απ ότι άκουσα, η δίκη θα ξεκινήσει την 6 Ιουνίου αλλά η κυρίως δίκη παραπέμπεται για Σεπτέμβρη. Μάλλον τότε δεν θα ενδιαφέρει κανέναν το αποτέλεσμα(Πλην του κοντού φυσικά)
20/05 22:27  Irene 12
Συμφωνώ απόλυτα
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
21 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις