ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


ΕΚΔΟΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: Ο θριαμβος του...βλάκα!!
1166 αναγνώστες
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2007
07:08

καλημέρα

Χτες βράδυ, είδα λίγο την εκπομπή του Μάκη, παρασυρμένος από τη διαφήμηση της, που έλεγε ότι τα στοιχεία  που θα αποκάλυπτε θα έστελναν σπίτι του κάποιον βουλευτή της ΝΔ.

Είδα λοιπόν μία δικαστικό, υποψήφια του ΛΑΟΣ, να λέει ότι στο εκλογικό αποτέλεσμα κάποιου τμήματος, ενώ το ΛΑΟΣ είχε πάρει 40 ψήφους, ο συνυποψήφιος της είχε πάρει 250 σταυρούς!!

Ο Μάκης πήρε αφορμή τη καταγγελία της, και έκανε το.. αυτονόητο. Μπήκε στα αποτελέσματα που είχε εκδόσει το Υπουργείο, και έκανε σύγκριση σε κάθε εκλογικό τμήμα, των ψήφων που είχε πάρει κάθε κόμμα και των σταυρών που είχαν πάρει οι υποψήφιοι.

Ετσι ανακάλυψε ότι αυτό που είχε βρει η δικαστικός γινόταν σε πολλά εκλογικά κέντρα και σε όλα τα κόμματα.

Σαν να λέμε σε ένα εκλογικό τμήμα ψήφισαν 1000 άνθρωποι με δικαίωμα να βάζουν μέχρι 2 σταυρούς, δηλαδή όλοι οι υποψήφιοι συνολικά θα μπορούσαν να πάρουν το πολύ 2000 σταυρούς, και βρέθηκαν να έχουν πάρει όλοι οι υποψήφιοι μαζί 2800 σταυρούς!!!

Δηλαδή τα αποτελέσματα των εκλογών , όσο αφορά τη σταυροδοσία ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΛΛΙΤΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!

Ο απόλυτος θρίαμβος του ΒΛΑΚΑ.

Το φαντάζεστε τι έγινε;

Το Υπουργείο Εσωτερικών, και η εταιρεία πληροφορικής που βγάζει τα αποτελέσματα, δεν έχουν στο πρόγραμμα, το στοιχειώδη έλεγχο υπέρβασης του αριθμού των σταυρών.

Δηλαδή δεν έχει το πρόγραμμα την απλή αυτονόητη εντολή να μή δέχεται αριθμο σταυρών μεγαλύτερο από τον αριθμό των ψηφοδελτίων!!!!

Το αντίστοιχο στο σύστημα ΟΑΣΗΣ του χρηματιστηρίου, θα ήταν να μην είχε αντίστοιχη εντολή και να δεχόταν, κατοχή αριθμού μετοχών. μεγαλύτερου από τον αριθμό μετοχών της εταιρείας.

Δηλαδή η εταιρεία να έχει 19.000.000 μετοχές και στο αποθετήριο να φαίνεται ότι οι μέτοχοι κατέχουν 30.000.0000  τεμάχια!!!

Και γιατί είναι ο απόλυτος θρίαμβος του βλάκα;

Γιατί ο βλάκας δεν νικιέται.

Αυτό που για τον κοινό νου θεωρείται αυτονόητο, έρχεται ο βλάκας και το κάνει αμφισβητούμενο.

Μπορούσε ο κοινός νους να φανταστεί ότι το πρόγραμμα έκδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων δεν θα είχε τη δυνατότητα της απλής διασταύρωσης ψήφων και σταυρών;

Οτι δεν έχει την αυτονόητη προστασία από λάθος πληκτρολόγηση έστω;

Πως να φανταστεί ο κοινός νους ότι κάποιος "υπεύθυνος βλάκας" δεν έκρινε σκόπιμο έστω και για πλάκα, στις δοκιμές του προγράμματος να βάλει μία λάθος εντολή για να ελέγξει την αξιοπιστία του συστήματος;

Ποιος μπορεί τώρα πια να μας πείσει, ότι ακόμα και το άθροισμα των ψηφοδελτίων γίνεται σωστά;

Ποιός μπορεί να μας πείσει ότι το ΟΑΣΗΣ είναι εντάξει; Δοκίμασε κανείς να βάλει στο ΟΑΣΗΣ εντολή αγοράς αριθμού μετοχών μεγαλύτερου από τον αριθμό μετοχών που έχει η εταιρεία, για να δει αν υπάρχει έλεγχος από το σύστημα;

Η μήπως κύριε Καπράλο θα τρέχετε και εσεις το Σαβατοκύριακο να τσεκάρετε το σύστημα;

Και την ώρα που γίνεται η αποκάλυψη επεμβαίνει ο κ. Ντινόπουλος και λέει το απίθανο " Ε, δεν ξέρετε ότι αυτά, δηλαδή ηαυθαίρετη προσθήκη σταυρών σε υποψηφίους, γίνονται;;;"

Θεε μου σε τι χώρα ζω;

Εχουν οι βλάκες, εισχωρήσει παντού; Δεν υπάρχει ελπίδα;

Αγαπητοί φίλοι

Επιτρέψτε μου να φιλοσοφήσω ελάχιστα, γιατί θεωρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ το θέμα με τα αποτελέσματα.

Ο βλάκας είναι ανίκητος.Και ξέρετε γιατί; Γιατί αποδυναμώνει και καταστρέφει το βασικό συστατικό προόδου μιας κοινωνίας, και αυτό είναι η εγκυρη πληροφορία.

Για να προοδεύσουμε πατάμε στις πληροφορίες που μας δίνουν οι προηγούμενς γενιές και πάμε τη κοινωνία ένα βήμα μπροστά.

Για παράδειγμα κανένας από εμάς δεν πήγε να βάλει το χέρι του στη φωτιά για να δει αν θα καεί. Ολοι ξέρουμε ότι πριν από εμάς κάποιος πρόγονος που δεν ήξερε, έβαλε το χέρι στη φωτιά, κάηκε, και αυτή τη πληροφορία την μετέφερε σε μας οι οποίοι δεχτήκαμε τη πληροφορία σαν αληθινή και χτίσαμε τη πρόοδο μας πάνω στη γνώση των προηγούμενων.

Στην εποχή μας, για παράδειγμα, όταν κάποιος χτυπάει στην αριθμομηχανή 35Χ42 και η αριθμομηχανή του βγάζει 1470, δεν κάνει τη πράξη με το χέρι, θεωρεί ώς αυτονόητο ότι αυτός που κατασκεύασε την αριθμομηχανή, την εφτιαξε να κάνει σωστά τις πράξεις. Θεωρεί λοιπόν τη πληροφορία που του δίνει η αριθμομηχανή ως αληθινή και πάνω σ αυτή "χτιζει" .

Τι κάνει τώρα ο βλάκας;

Ο βλάκας καταστρέφει το αυτονόητο.

Δηλαδή φτιάχνει μια αριθμομηχανή που όταν της χτυπάς 35Χ42 σου βγάζει1540.

Εσύ λοιπόν που έχεις δεχτεί ότι οι αριθμομηχανές υπολογίζουν σωστα, συνεχίζεις τις πράξεις με συνέπεια να πολλαπλασιάζεις το ψέμμα της αριθμομηχανής του βλάκα, και μετα από λίγο καιρό να μη ξέρεις ποια πράξη είναι σωστή.

Ετσι αμφιβάλλεις για ΟΛΕΣ τις αριθμομηχανές, και αυτό σταματά τη πρόοδο της κοινωνίας αφού για να προχωρήσεις λίγο πιο μπροστά τη γνώση, θα πρέπει να εκέγξεις από την αρχή όλες τις πληροφορίες, αν είναι αληθινές.

Στη περίπτωση μας ο βλάκας, έδωσε τη πληροφορία ότι, οι σταυροι που παίρνει  ένας υποψήφιος μπορεί να είναι πιο πολλοι από τους ψήφους που πήρε το κόμμα του.

Δηλαδή ο βλάκας μας έδωσε τη πληροφορία ότι 44=456.

Με αυτή τη πληροφορία, ανακυρήξαμε βουλευτές, κάποιοι έγιναν υπουργοί, ορκίστηκαν, δηλαδη το ψέμα της πληροφορίας σκόρπισε μέσα σε άλλα γεγονότα.

Ομως το χειρότερο είναι ότι, αν αυτό έγινε και στις προηγούμενες εκλογές, που έγινε, γι αυτό και ο Απιθανός Ντινόπουλος λέει "αυτά γίνονται",

τότε τα αποτελέσματα του 2004 είναι πλαστά, καποιοι βουλευτές του 2004 έγιναν παράνομα βουλευτές , με παράνομους βουλευτές και οι νόμοι της Βουλής του 2004 είναι παράνομοι ,και ο χορός καλά κρατεί.

Αλλά και σήμερα, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι το λογισμικό του Υπουργείυο Εσωτερικών περιέχει τέτοια λάθη, ποιος είναι σίγουρος πια για το λογισμικό του ΟΑΣΗΣ, για το λογισμικό των τραπεζών; Οι τράπεζας βάζουν τόκους. Είναι σωστοί;  Ποιος ξέρει πια, μετά την ενέργεια του Βλάκα;

Ποιος είναι σίγουρος για την αλήθεια των κάθε λογής λογισμικών;

Είμαι άραγε σίγουρος ότι αυτό που γράφω, αυτό διαβάζετε; Το δικό σας κομπιούτερ έχει την ίδια γλώσσα με το δικό μου;

Να λοιπόν ο θριαμβος του ΒΛΑΚΑ, ο οποίος με την καταστροφή του αυτονόητου, είναι δυνατόν να καταστρέψει την ανθρωπότητα!!!!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ!!!

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

25/09 12:28  vampire
Για μένα άλλο ένα παράλογο της ψηφοφορίας είναι ότι σου δίνουν ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο είναι σταυρομένος ένας υπόψήφιος από την μία πλευρά και ένας άλλος από την άλλη.
Το ψηφοδέλτιο είναι φυσικά εγκυρώτατο και μάλιστα ο κάθε κομματάρχης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό είτε το βράδυ που θα κλείσουν οι κάλπες είτε τις επόμενες μέρες στις Νομαρχίες.
Και μετά σου λένε πως η ψηφοφορία είναι μυστική!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
13 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις