ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


Η δικτατορία προ των πυλών.
1206 αναγνώστες
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011
14:59

Δεν έχει πια σημασία, να δηλωσω ότι είμαι αριστερός, ή ότι έχω κουμπάρο Αλβανό οικονομικό μετανάστη, προκειμένου να μη με χαρακτηρίσει κάποιος ακραίο.

Η χώρα βρίσκεται σε τέτοιο σημείο, που δεν έχει πια καμμιά σημασία αν κάποιος με χαρακτηρίσει με δυσάρεστους χαρακτηρισμούς.

Αγαπητοί φίλοι,

Η χώρα οδηγείται πλέον με μαθηματική ακρίβεια, σε δικτατορικό καθεστώς,  μπροστά στο οποίο η χούντα θα μοιάζει με παιδικό λούνα παρκ.

Δείτε τη τελευταία πράξη, που ξεκίνησε, με σκοπό να φτάσει η κοινή γνώμη στο επίπεδο να χαρεί για την επιβολή δικτατορίας.

Ξεκίνησαν λέει 300 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες, και αφού διέσχισαν με όλα τα μεταφορικά μέσα, τη μισή χώρα, και τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, κατάληξαν να καταλάβουν τη Νομική σχολή της Αθήνας.

Το σχέδιο είναι σαφές, ότι κατάστρωσαν "ελληνες", πολιτικά ψυχοπαθείς, οι οποίοι στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής αναζητούν ρόλο, και τους οποίους χρησιμοποιεί με άριστο τρόπο η κάθε λογής εξουσία.

Τα δεδομένα αυτή τη ώρα είναι τα παρακάτω:

1.- Οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες για να φύγουν από τη Νομική πρέπει να καλέσει ο πρύτανης την αστυνομία, καταργώντας το άσυλο, θέση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλα τα αριστερά κόμματα, και τους φοιτητές.

2.-Οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες, να πεισθούν από τους φοιτητές να φύγουν.

3.- Να μπουκάρει η Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, και να καθαρίσει το χώρο.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Δείτε όμως, γιατί το κράτος προετοιμάζει το λαό για δικτατορία, φροντίζοντας να μη λειτουργεί τίποτε νόμιμα, ώστε ο "αγανακτισμένος λαός" να υποδεχθει με ανακούφιση την επερχόμενη δικτατορία.

1.-Στη Κρήτη ζούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αυτοί οι λαθρομετανάστες, και δεν είχαν συλληφθεί.

2.- Οι παράνομοι, χωρίς κανένα χαρτί νομιμοποίησης, μπήκαν οργανωμένα σε πλοίο της γραμμής, στο οποίο τα εισητήρια είναι ονομαστικά, δηλαδή ταξίδεψαν παράνομα.

3.- Κινήθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Αθήνα, αφού σε ενδεχόμενο έλεγχο στοιχείων, θα έπρεπε να πάνε μέσα, κανείς ομως δεν τους ενόχλησε.

4.-Εισήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, και κατέλαβαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, δημόσιο χώρο, ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ.

5.- Απαιτούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ από την πολιτεία, να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ολες τις παρανομίες τους, και να τους δώσει και χαρτιά νομιμης παραμονής στη χώρα.

(Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν,

η είσοδος ενός μετανάστη παράνομα στη χώρα, είναι παράνοπμη μετανάστευση.

η είσοδος 1.000.000 παρανόμων στη χώρα, είναι  ΕΙΣΒΟΛΗ.

Απαντήστε στο ερώτημα, αν 500 τούρκοι επιχειρήσουν να μπούνε στην Ελλάδα, αυτό πως λέγεται;

Αν αυτοί οι 500 είναι χωρίς χαρτιά, τι αλλάζει;).

Ποιος απλός Ελληνας πολίτης, δεν θα φτάσει στο σημείο να αισθανθεί ότι ζει σε μία χώρα, όπου επικρατεί πλήρης αναρχία;

Δεν υπάρχουν νόμοι, δεν υπάρχει πολιτεία, δεν υπάρχει αστυνομία, δεν υπάρχει εισαγγελία, δεν υπάρχουν δικαστές, μα τότε , τι μένει σ αυτή τη χώρα, για να λογίζεται πολιτεία;

Η εφορία , το ΙΚΑ, κλπ. που λειτουργούν, συλλαμβάνουν μόνο ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες.

( τέτοιοι είναι και όλοι οι νόμιμοι μετανάστες )

ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Η οποία , αν καθυστερήσει, θα την κάνουν οι ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ μετανάστες,

που δεν ανέχονται  στη ( δεύτερη), χώρα τους πια, ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.

Η οποία ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ με την ησυχία της, θα διαχειριστεί και όλο τον ορυκτό πλούτο της χώρας, δίνοντας ψύχουλα στο καταπιεσμένο λαό, που θα την δοξάσει, όπως έκανε και στη γραφική Χούντα.

Και σ αυτό το οδοιπορικό της χώρας προς τη δικτατορία, άμεσοι συνεργοί και ηλίθιες μαριονέτες είναι όλοι αυτοί οι πολιτικά ψυχοπαθείς, που φωλιάζουν σε κάθε πτυχή της αριστερής ιδεολογίας, παριστάνοντας τους προοδευτικούς.

ΚΑι για τον εμφύλιο τους χρησιμοποίησαν σαν βλακώδεις μαριονέτες, και για τη χούντα τους χρησιμοποίησαν για να την προετοιμάσουν, και σήμερα τους χρησιμοποιούν , πλην ΚΚΕ, που έχει πλέον πάρει τα μαθήματα του, και επιχειρεί να προστατεύσει το προιον που εκπροσωπεί, έστω και με κίνδυνο να το χαρακτηρίσουν συνεργαζόμενο με την αστυνομία.( Δεν συμφωνώ μαζί τους αλλά τουλάχιστον βλέπουν πιο έξυπνα τα πράγματα).

Και το ερώτημα τίθεται αμείλικτο.

Η κατηγορία της εθνικής προδοσίας, πότε έχει εφαρμογή, αν όχι σε όσους συνειδητά με πράξεις και παραλήψεις προετοιμάζουν την έλευση της δικτατορίας στη χώρα;

Η προστασία του νομιμου πολίτη, Ελληνα ή αλλοδαπού, πότε θα γίνει αυτονόητο δικαίωμα;

Αν απαντήσω ο ίδιος, θα απαντήσω , ποτέ σαυτή τη χώρα, μ αυτό το λαό.

Είδα ένα χαζοχαρούμενο κοριτσάκι στις ειδήσεις να λέει ότι είχαν αποφασίσει ότι πρέπει να πάνε οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες σε καποια πλατεία, και μόνο σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες να μπαίνουν στη Νομική για λίγο.

Αυτό το χαζοχαρούμενο ίσως αύριο το πάρει ο Τριανταφυλλόπουλος να το κάνει διάσημο, μεθαύριο να το πάρει ο Γιώργος και να το κάνει βουλευτή, και αντιμεθαύριο να τη κάνει και υπουργό μετανάστευσης, ιδιαίτερα αν πηγαίνει και γυμναστήριο.

Και γω περιμένω, αυτή η "νεολαία" να σώσει τη χώρα μου.

Μα καλά, τόσο κόπανος είμαι;

 

Σχόλια

25/01 15:50  cell
"...Όταν...
Τότε έχεις μόνον μια επιλογή ώστε για πρώτη φορά να φανείς χρήσιμος σε αυτόν τον ιερό τόπο.
Να παραδώσεις την ευθύνη σε μια Κυβέρνηση Τεχνοκρατών
– όχι Οικουμενική που θα συντηρούσε το πλέον ανίκανο και ένοχο πολιτικό προσωπικό –
όπως η χούντα μετά την τραγωδία της Κύπρου παρέδωσε στους πολιτικούς.
Γιατί στερείσαι οποιασδήποτε ιστορικής, ηθικής, πολιτικής νομιμοποίησης.
Αυτή ήταν η λύση για την χώρα από το 2008, το 2009, το 2010 αυτή παραμένει σήμερα.
Ο σχηματισμός Κυβέρνησης Τεχνοκρατών εκτός από την αποτελεσματικότητα της έχει κύρια μεγάλη ηθική σημασία. Περιέχει ένα μήνυμα, έναν ηθικό συμβολισμό μιας ηθικής και πολιτικής αναγέννησης.
Συμβολίζει την απαλλαγή, την ασυνέχεια, την ιστορική καταδίκη ενός ανίκανου και διεφθαρμένου παρελθόντος, ενός πολιτικού - τρόπος του λέγειν - προσωπικού που έβλαψε όσο ποτέ άλλοτε την εικόνα της Ελλάδας και την ιστορική δυναμική της αυτήν την ιστορική περίοδο."

http://polis-agora.blogspot.com/2011/01/blog-post_17.html25/01 15:54  Ηρακλής
Δεν ήξερα το μπλογκ, το κράτησα.
Εκτιμώ τη πολιτική του σκέψη και πολλές φορές έχω διδαχθει από το τρόπο που αναλύει τα πράγματα. Από τα καλα μυαλά του τόπου.
25/01 15:57  Λουκρητια
Τωρα κι αλλη μια φορα,Ηρακλη!Βλεπεις πουθενα δημοκρατια στον σημερινο-και απο πολλων ετων-τροπο διακυβερνησης της χωρας?Κοινοβουλευτικη/κληρονομικη οικογενειοκρατια/δικτατορια εχουμε.Εδραιωμενη και με βαθυτατες ριζες.
25/01 16:47  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Υπενθυμίζω ότι "αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι" και παραθέτω ανάρτησή μου εις τη διαδικτυακή πύλη "των παιδιών" μου στο ΕΜΠ.
Μίτος:>Κατάληψη Ιρανών και Παλαιστινίων στο κτήριο Γκίνη> (σ.σ. ΕΜΠ Πατησίων)
"Δεν επιθυμούσα να παρέμβω, αλλά... σκόρπιες σκέψεις... και ας χαρακτηρισθώ ως...
1. Διαφωνώ με τον τίτλο του μίτου, θα πρότεινα "ΕΙΣΒΟΛΗ - κατάληψη".
2. Δέχομαι (κατ΄οικονομίαν) την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ καταφυγή διωκομένων από τα ΜΑΤ εις το ΕΜΠ, ακόμη και τη διοργάνωση συνέντευξης τύπου, ανάρτησης πανώ με αιτήματα κ.λπ.
3. Έγραψα <κατ' οικονομίαν>, διότι έχω διαφορετική αντίληψη περί "Πανεπιστημιακού Ασύλου" (βλ. άρθρα Θ. Τάσιου).
4. Όμως, ο Πανεπιστημιακός χώρος ΔΕΝ είναι τόπος επίλυσης των ΧΡΟΝΙΩΝ προβλημάτων αναξιοπαθούντων στρωμάτων ή ομάδων!..
5. Ουδείς άλλος δε δημόσιος χώρος με προσδιορισμένη χρήση είναι . Ανεξαρτήτως της επιτακτικότητας και ενδεχομένου ΔΙΚΑΙΟΥ των ως άνω.
- Αύριο ΚΑΙ το Πολυτεχνείο Ζωγράφου, "κοινωνικά νομιμοποιημένος - εξ΄ανάγκης" τόπος ΔΙΑΜΟΝΗΣ προσφύγων...
- Αυριο ΚΑΙ οι σταθμοί του Μετρό, "κοινωνικά νομιμοποιημένος - εξ΄ανάγκης" τόπος ΔΙΑΜΟΝΗΣ αστέγων...
- Αύριο ΚΑΙ το Πεδίο του Άρεως ή ο Εθνικός Κήπος "κοινωνικά νομιμοποιημένος - εξ΄ανάγκης" τόπος ΔΙΑΜΟΝΗΣ νομάδων μετά των κοπαδιών τους...
6. Συνδέστε τα παραπάνω με τη επίθεση απαξιοποίησης της (αυτο) Διοίκησης του ΔΗΜΟΣΙΟΥ Πανεπιστημίου από το Υπουργείο.
7. Το ΕΜΠ (και όλοι οι Πανεπιστημιακοί χώροι) ΔΕΝ αποτελούν ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ούτε της εκάστοτε Πρυτανείας, ούτε των Διδασκόντων, ούτε των (διερχομένων) Σπουδαστών. Απλώς, οι ως άνω τα διαχειρίζονται / αξιοποιούν / απολαμβάνουν (ελεύθερα ή όχι...)
8. Δε χρειάζεται - ελπίζω - να αντικρούσω τα επιχειρήματα του τύπου: <Οι καταυλισμοί προσφύγων είναι "Κόλαση">, ενώ η ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ εις το Γκίνη (Ζωγράφου, Μετρό, Εθνικό Κήπο...) είναι "Παράδεισος".
9. Δηλώνω ότι: οιαδήποτε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ μεταφοράς της εξεταστικής εις το Ζωγράφο, λόγω ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ του ως άνω "προβλήματος" θα προκαλέσει την προσωπική αποχή του γράφοντος από τη διαδικασία, με ότ
25/01 16:56  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
9. Δηλώνω ότι: οιαδήποτε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ μεταφοράς της εξεταστικής εις το Ζωγράφο, λόγω ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ του ως άνω "προβλήματος" θα προκαλέσει την προσωπική αποχή του γράφοντος από τη διαδικασία, με ότι τούτο (για το γράφοντα) συνεπάγεται...

Η εισβολή συνεχίζεται, ο δρόμος για τις εισβολές εις τους υπολοίπους χώρους επεκτείνεται... και αύριο κρίνεται η μεταφορά της εξεταστικής στου Ζωγράφου...
Η δέσμευση <9.> του γράφοντος παραμένει...
Όσο για τις (προσωπικές) συνέπειες θα σας κρατήσω ενήμερο...
"Άρνηση εκτέλεσης καθήκοντος" ή "υπεράσπιση του Πανεπιστημιακού ασύλου"; διαλέξτε!..
25/01 17:15  zyzzx
α.

β. Η ετικετα "Δικτατορια" τι διαφορα εχει απο την "Δημοκρατια" των τριακοσιων Πριγκιπο- Βασιλιαδων.

γ.
25/01 17:21  σεβαστη
Και μένα κάπως μου έκανε η κατάληψη,όμως σα να άκουσα ότι είχαν νόμιμη διαμονή ,την οποία έχασαν ή κινδυνεύουν να χάσουν ,γιατί δεν έχουν τον απαιτούμενα αριθμό μερομισθίων μέσα στο 2010.
Αν συμβαίνει αυτό υπάρχει θέμα.
26/01 01:16  Ηρακλής
Σεβαστή
Το πρόβλημα δεν είναι οι παράνομοι μετανάστες, ούτε το μεταναστευτικό, στη παρούσα φάση.
Το ζήτημα είναι η ύπαρξη ή όχι ευνομούμενης πολιτείας, και η εθνική προδοσία είτε λόγω βλακείας, είτε για άλλους λόγους, πιθανά συνειδητής συνεργασίας με την εξουσία, όλων αυτών που οργάνωσαν και εκμεταλεύονται του μετανάστες.
Δεν θέλω να πω, πολλά, αλλά όσοι μπορούν να κυκλοφορήσουν βράδυ στην Ομόνοια, παρατηρώντας πράγματα και καταστάσεις θα καταλάβει πολλά πράγματα, σχετικά με τις θέσεις μερικών προοδευτικών και σε ιδέες και σε... συμπεριφορές, ας μη πω άλλα.
Τελικά αυτή η ενέργεια θα κάνει αυτό που ισως τελικά επιθυμούν οι ψυχοπαθείς αριστεροί. Να καταργηθεί το ακαδημαικό άσυλο παντού, και όχι μόνο στις αυλές και στα προαύλια. Και μάλιστα με ανακούφιση της κοινής γνώμης.
Ομως ας σκεφτούμε, αν οι μαζεμένοι αυτοί μετανάστες, φωνάξουν " αδέρφια, μας σκοτώνουνε",προβοκατόρικα, πόσες ΩΡΕΣ χρειάζονται για να γινει Καμπούλ η Αθήνα, όταν οι αλλοδαποί στην Αθήνα είναι περισσότεροι από τους ημεδαπούς;

27/01 17:08  σεβαστη
Δεν ξέρω Ηρακλή όλη η ιστορία κατι μου κάνει.Πως να ξεχωρίσω τι είναι πρόβλημα και τι είναι προβοκάτσια.;
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
16 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις