ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


Ο μεγάλος κίνδυνος του ΠΑΜΕ.
1330 αναγνώστες
Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010
11:40

Το πρόβλημα πλέον δεν είναι πρόβλημα πολιτικής διαφοράς.

Για όποιον μπορεί να βλέπει πέρα από τη μύτη του, είναι εμφανές ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελληνική κοινωνία δεν είναι η οικονομική κατάρευση, είναι η τακτική του ΠΑΜΕ.

Ο φασιστικός τρόπος δράσης και συμπεριφοράς, που έχει σαφή στοιχεία Χιτλερισμού ή Μεταξισμού ακόμα και στο τρόπο μετακίνησης και κρατήματος των σημαιών.

Αν δείτε μετακίνηση μπλοκ του ΠΑΜΕ, θα διαπιστώσετε ότι, μετακινοιύνται σαν στρατιωτικό άγημα, με τα κοντάρια των δήθεν σημαιών , που έιναι ρόπαλα, επ ώμου, ακριβώς όπως φέρουν οι στρατιώτες τα όπλα.

Σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό ο οποίος χτές διαδήλωσε στους δρόμους της Αθήνας.

Η οργάνωση των ομάδων αυτών, σε συνδυασμό με την ανυπακοή στους νόμους αδιακρίτως, παραπέμπουν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ σε παρακρατικές ομάδες, οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα.

ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ ΤΓΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ,

ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.

Αν για παράδειγμα, ο ιδιωτικός στρατός του κάθε Βαρδινογιάννη, υιοθετήσει την επιχειρηματολογία του ΠΑΜΕ, τι θα συμβεί;;

Αν ο Στρατός, υιοθετήσει τη λογική του ΠΑΜΕ, ( νόμος είναι το δίκιο των στρατιωτικών ), τι θα γίνει;;

Εχει μεγαλύτερη δύναμη το ΠΑΜΕ,

ή μήπως ο τελικός του στόχος είναι αυτός,

δηλαδή να ξυπνήσει και να ενεργοποιήσει τις αντιδραστικές δυνάμεις,

να επιβληθούν έκτακτα μέτρα,

μήπως έτσι οδηγηθούν τα πληθη στις αγκαλιές του ΠΑΜΕ - ΚΚΕ;

Να εξηγηθούμε μια και καλή.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Ομως υπάρχει μία σημαντική διαφορά.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ,

ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Οταν λέμε " Το ασφαλιστικό δεν θα περάσει", Οταν λέμε "κάτω το άρθρο 4",

δεν είναι νοητό να το διεκδικούμε παραβιάζοντας το νομικό σύστημα.

Πάντα η εξουσία βγάζει παράνομες τις απεργίες, αλλά πάντα τις κάνουμε.

Η στάση όμως που λέει ότι "εγώ απεργώ, αλλά αποφασίζω και εσύ που δεν απεργείς να απεργήσεις, γιατί εγώ ξέρω το σωστό ενώ εσύ δεν ξέρεις",

αυτό είναι ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ,

και ανοίγει ασκούς ΑΙΟΛΟΥ.

ΑΝ υποθέσουμε ότι το 85% του Ελληνικού λαού είναι βλάκες και θέλουν να παραμείνουν έτσι,

τότε η απόφαση του 5% των έξυπνων, να τους κάνει και αυτούς έξυπνους,

είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ, τελεία και παύλα.

Το κόμμα που βρήκαν η Παπαρήγα και οι υπολοιποι, το φτιάξανε τα κόκκαλα των πατεράδων μας.

Και σ αυτό το κόμμα,

υπήρξαν αγωνιστές που πέθαναν στο όνομα του κόμματος,

για να υπάρχει δημοκρατία στη χώρα που λάτρευαν.

Αυτά τα ακίνητα μάτια των φανατισμένων ανδρείκελων του ΠΑΜΕ,

δεν έχουν καμμιά σχέση με την αριστερά που έφτιαξε το κόμμα.

Είναι στα χέρια της Ελληνικής κοινωνίας,

να τους εμποδίσει, να καταντήσουν και την Ελληνική κοινωνία,

στα χάλια που έχουν καταντήσει το πράγματι τιμημένο,

αλλά δυστυχώς σκλαβωμένο σήμερα,

και εγλωβισμένο στο φανατισμό και τη βλακεία,

ΚΚΕ.

 

 

Σχόλια

30/06 13:15  Θουκιδίδης
..όσο επιχορηγούνται τα κόμματα απο τον κρατικό προϋπολογισμό τόσο θα συνεχίζουν να υπάρχουν "μεροκαματιάρηδες επαναστάτες-τραμπούκοι" όπως το ΠΑΜΕ..
..και απατεώνες του "ασπρου κολλάρου" με προέλευση απο τα μεγαλύτερα "κυριλέ" κόμματα...
30/06 13:19  Α45
Απόλυτα σωστός ο Ηρακλής σήμερα...
Το ΚΚΕ εχει επιλέξει ένα δρόμο που είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία...Δεν είναι λίγοι εκείνοι που,κρυφά η φανερά,νοσταλγούν άλλες εποχές,τις οποίες ελπίζω να μην ξαναζήσουμε...
30/06 13:46  georgepag
Απολύτως σωστός
Φοβάμαι για τα χειρότερα
Ότι θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα έχει γίνει πραξικόπημα δεν έχει καμιά σημασία αν θα είναι αριστερό ή δεξιό.
Αλλά αυτό που συμβαίνει δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ κάπως θα εκτονωθεί.
30/06 20:10  shareholder-cs
Οταν λέμε οτι τα προβλήματα απαιτούν αγώνες αυτό δεν σημαίνει οτι απαιτούν κοινωνικές συγκρούσεις που καταλήγουν στη κοινή ωμή βία και την "επαναστατική" αυθαιρεσία και την ανταρσία, και τη στείρα αρνηση, χωρίς να περιέχουν καμιά υπεύθυνη, βιώσιμη, εφικτή, και λειτουργική πρόταση σε διαφορετική κατεύθυνση.

Και ο ΣΥΝ άργησε πολύ να το καταλάβει (αν υποθέσουμε οτι το καταλαβε...) και γι αυτό η δυναμική του συρικνωθηκε στο γνωστό 2-3% με τα ζόρια, και ήρθε και η διάσπαση και πιθανόν στις επόμενες εκλογές να είναι εκτός Βουλής.
Τα προβλήματα όσο οξεία να είναι, μπορούν και οφείλουν να λυθούν μονο με συναίνεση, σύνθεση και κοινωνική συναντίληψη. Κανείς δεν πρέπει να ηττηθεί.
Στο τέλος, καπεταναίοι και μούτσοι -ασχέτως αξιώματος- στο ίδιο καράβι επιβαίνουμε, και η τυχη και η επιβίωση είναι κοινή. Αν καταφέρουμε να βουλιάξουμε το καράβι, και να βρεθούμε στη θάλασσα, είναι ζημιά για όλους, οχι μόνο για το πλοιοκτήτη.
Το ΚΚΕ θα διαπιστώσει σύντομα, και πικρά, οτι οι πρακτικές του ΠΑΜΕ (αναμφισβητητα ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ) όχι μόνο δεν του κεφαλαιοποιούν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αλλά περιχαρακώνουν ΟΛΗ την υγιή κοινωνία εναντίον του, αφήνοντάς του μόνο τους φανατικούς ακροαριστερούς, που σε τίποτα δεν διαφέρουν απ τους ακροδεξιούς.
Χαίρομαι που κάποιοι του αριστερού χώρου μπορούν ακόμα να δούν πέρα απο τις κομματικές παρωπίδες.
Προς τουτο, 5*

01/07 00:31  Ηρακλής
Share
Τις δεξιές κομματικές παρωπίδες, τι λες; Υπάρχει ελπίδα να τις πετάξουν κάποιοι;
01/07 10:34  σεβαστη
Μαζί σου για το ΠΑΜΕ, αλλά ο ,στις μέρες μας ,διαφαινόμενος πονταχόθεν αντικομουνισμός
είναι σφόδρα επικίνδυνος.
01/07 10:52  Ηρακλής
Σεβαστή,
μακρυά από μένα ο αντικομμουνισμός.
Ακριβώς αυτό παλεύω, με την αντιπαλότητα μου με αυτούς που δίνουν αυτή την εικόνα της κομμουνιστικής ιδεολογίας, δηλαδή το σημερινό ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.
01/07 11:11  cornelsen
Ηρακλή,
Θα διαφωνήσω για άλλη μια φορά μαζί σου στο συγκεκριμένο θέμα. Η περιφρούρηση της απεργίας είναι από τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις ενός συνδικαλιστικού φορέα. Μόνο ανιστόρητοι ή έχοντες συμφέροντα –και δεν ανήκεις ούτε στην μια ούτε στην άλλη κατηγορία- μπορούν να κατηγορούν ένα σωματείο γιατί κάνει το αυτονόητο. Αν ρίξεις μια ματιά στο παρελθόν δεν υπάρχει εποχή ή χώρα στην οποία σοβαρή απεργία να μην είχε περιφρούρηση. Από τις αυθόρμητες «λυσσασμένες» απεργίες του 19ου αιώνα ως την απεργία των ανθρακωρύχων επί Θάτσερ και των οδηγών της ΕΑΣ επί Μητσοτάκη. Και επειδή επικαλείσαι τους πατεράδες μας, θα μπορούσες να ρωτήσεις κάποιον από όλους αυτούς. Αν και είμαι βέβαιος ότι και εσύ έχεις περιφρουρήσει απεργία σου στο παρελθόν.
01/07 13:08  Ηρακλής
Εχω περιφρουρήσει απεργία, μόνο που έδω΄δεν μιλάμε για περιφρούρηση απεργίας, και το γνωρίζεις. Δεν έγραψα τίποτε όταν την απεργία την έκανε η ΠΝΟ, ακριβώς γιατί ήταν ψηφισμένη απεργία από τη πλειοψηφία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με πραξικοπηματική επιβολή της θέλησης των λίγων.
Μη μου πεις ότι ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ, δύο σωματεία που ελέγχονται από το ΚΚΕ, αλλά ΔΕΝ ελέγχουν την ΠΝΟ, περιφρουρούν κάτι όταν καταλαμβάνουν το λιμάνι.
Η περιφρούρηση της απεργίας έναντι απεργοσπαστικών μηχανισμών είναι δικαίωμα, η επιβολή της γνώμης των λίγων στους πολλούς είναι φασισμός.
01/07 13:42  cornelsen
Η προχθεσινή απεργία είχε κηρυχθεί (και) από την ΓΣΕΕ. Άρα κάθε εργαζόμενος είχε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την περιφρουρήσει. Στην προκειμένη περίπτωση ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ θα έπρεπε να είναι η ΠΝΟ που δεν περιφρούρησε την απεργία -ως έχει υποχρέωση. Μην κοιτάς που έχουμε ξεχάσει τις παραδόσεις των εργατικών αγώνων (και τής εργατικής δημοκρατίας). Δυστυχώς μάς έμαθαν οι διάφοροι καρεκλοκένταυροι εργατοπατέρες να δηλώνουμε απεργοί και να πηγαίνουμε στα σπίτια μας. Ενώ η απεργία είναι ταξικός πόλεμος. Θέλει ηγεσίες, οργάνωση, θυσίες. Ακόμη και "ακραία" δράση αν χαρακτηρίζεις έτσι τις συγκρούσεις, τις καταλήψεις ή και τα πολιτικά αιτήματα ανάλογα με το επίπεδο τής συνείδησης των εργαζομένων. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας θα ήταν να απαιτήσουμε την οργάνωση απεργιών "απ' τα κάτω" αφού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ μάς κοροϊδεύουν. Αν καταλαβαίνεις -και το καταλαβαίνεις καλά- τώρα παίζονται όχι μόνο οι μισθοί και οι συντάξεις αλλά το μέλλον τού κόσμου τής εργασίας για δεκαετίες μπροστά. Γι'αυτό δεν θα πρέπει να μεγεθύνουμε τέτοιες μικροδιαφορές (κάτι που κάνει και το ΠΑΜΕ με τις χωριστές συγκεντρώσεις) αλλά να δίνουμε την μάχη ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό. Πολύ δε περισσότερο να δικαιώνουμε διάφορους καλοθελητές (σαν τον ΣΚΑΪ) με εκφράσεις τού τύπου: "είναι εμφανές ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελληνική κοινωνία δεν είναι η οικονομική κατάρευση, είναι η τακτική του ΠΑΜΕ."

Θεωρώ πως οι εργαζόμενοι έχουμε "ιερή" υποχρέωση να υπερασπίσουμε τις ζωές μας με κάθε τρόπο απέναντι στον εργασιακό Μεσαίωνα τής τρόικας και τής κυβέρνησης, τής προπαγάνδας τού ψέμματος και τού δοσιλογισμού. Όλα τα άλλα είναι τριτεύοντα και αυτήν την στιγμή πρέπει να μπουν στο περιθώριο.
01/07 14:10  Ηρακλής
Συμφωνώ.
Γι αυτό και είμαι στο δρόμο, γι αυτό και κατακρίνω τους διασπαστές και τους τυφλούς, αλλά και τους βλάκες, απ όπου κι αν προέρχονται.
Φωνάζω, διαβάστε το μνημόνιο, δημοσίευσα κομμάτια του, αναλύω όσο μπορώ και ξέρω τα πράγματα.
Επιμένω ότι, όπως κι εσύ λες, κάθε ενέργεια που συσπειρώνει την αντίδραση, προσφέρει νερό στο μύλο της καταπίεσης, και αποπροσανατολίζει.
Δυστυχώς, κανένα κόμμα ακόμα, δεν μοίρασε στο κόσμο το μνημόνιο, αντί να καταλαμβάνει καταπέλτες.
Ποιον βολεύει αυτό;
02/07 18:36  Σάρισα
Ολο και καποιος θα βρεθει να τους πεταξει στη θαλασσα χρησιμοποιοντας βια , σε περιπτωση που σταματησουν την επιβιβαση. Ειναι απλως θεμα χρονου.

Δεν μπορω να καταλαβω εισαγγελεις δεν υπαρχουν σε αυτη τη χωρα να τους χωσουν μεσα ?

Γιατι επιβαλλεται να απεργεις οταν βλεπεις οτι χανεις κεκτημενα δεκαετιων, αλλα ΟΛΟΙ οι υπολοιποι πολιτες τι φταινε?

Αναλογιστειτε τι θα γινει αν παει κοσμος συνοδεια ιδιωτικων σεκιουριτι και τους απαγορευσουν την εισοδο... Ποσο μαλλον μπραβων που λεει ο Ηρακλης... Θα δουμε πολλα ευτραπελα.
03/07 08:15  shareholder-cs
Τι θα πει «περιφρούρηση της απργίας» . Όταν μια απεργία είναι γνήσια και απηχεί τα αιτήματα ενός κλάδου, δεν χρειάζεται καμιά «περιφρούρηση» αφού απεργούν οι 9 στους 10…

Και το αν συμμετέχω στην απεργία , αν αποφασίζω να απεργώ ή να εργάζομαι είναι ατομικό μου δικαίωμα, δεν μπορεί να μου το επιβάλει μια μειοψηφία συνδικαλιστών συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που πήρε μια απόφαση σε συγκεκριμένο σωματείο εκεί που της βγήκαν τα κουκιά .
Το οτι η εν λόγω απεργία δεν εκφράζει τη πλατειά πλειοψηφία των ναυτικών φαίνεται από το γεγονός ότι αν δεν υπήρχε η βίαιη παρέμβαση των συνδικαλιστών των 2 σωματείων, ΟΛΑ τα δρομολόγια θα εκτελούντο κανονικά με τα πληρώματα πάνω στα πλοία.
Μάλιστα οι συνδικαλιστές με τα ροπαλάκια - δήθεν σημαιάκια (άλλη «δημοκρατία» κι αυτό ) δεν είναι πολλές φορές καν ναυτικοί αλλά φοιτητές και στελέχη του ίδιου γνωστού κομματικού μηχανισμού, άσχετοι με το επάγγελμα, -και μόνο να τους δει κανείς, φωνάζει το πράγμα απο μακρυά .
03/07 12:15  shareholder-cs
http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=5&contentid=12266
Αγωγές κατά ελληνικού δημοσίου και ΠΝΟ
...

Την ίδια ώρα, η πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ζενίθ αποφάσισε να περικόψει κατά το ήμισυ τον κατάπλου στο λιμάνι του Πειραιά, λόγω των συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτεργατών.

Την απόφαση να μην καταπλεύσει στον Πειραιά, για τον ίδιο λόγο, έλαβε και η πλοιοκτήτρια εταιρεία του κρουαζιερόπλοιου Κοστελέσιον που μεταφέρει τουλάχιστον 70 χιλιάδες επιβάτες.


Ορίστε κύριοι τα αποτελέσματα των δήθεν "αγώνων" για την απασχόληση των Ελληνων ναυτικών
03/07 12:16  shareholder-cs
Ιδου και άλλα:

Τη Σμύρνη αντί του Πειραιά επέλεξε για βάση το «Ocean Majesty»
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010Του
Αντώνη Τσιμπλάκη
για τη Ναυτεμπορική
Μερική Αναδημοσίευση

Από τη Σμύρνη της γειτονικής Τουρκίας θα ξεκινάει τις κρουαζιέρες του φέτος το ελληνικών συμφερόντων κρουαζιερόπλοιο «Ocean Majesty» με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά.

Σε μια περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει μια αμφιλεγόμενη, σύμφωνα με τους επιχειρηματικούς φορείς, απελευθέρωση του καμποτάζ για την κρουαζιέρα πλοίων με τρίτες εκτός Ε.Ε. σημαίες, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί και το καθεστώς ενίσχυσης των υπό ελληνική σημαία κρουαζιερόπλοιων, αφού ο νόμος Κεφαλογιάννη δεν έχει ουσιαστικά εφαρμοστεί και η «σύγκρουση» της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με την πλοιοκτήτρια του «Zenith» με αιτία τα ελληνικά πληρώματα καλά κρατεί, μια ελληνική εταιρεία η Majestic International Cruises αποφάσισε, όπως φαίνεται, να κρατήσει ασφαλείς αποστάσεις από την ελληνική πραγματικότητα.

Το πλοίο που έχει σημαία Μάλτας και περίπου 25 Ελληνες ναυτικούς στο πλήρωμά του ναυλώθηκε σε Τούρκους operators, την Apex Tours/ Cruise Holiday's, για 125 ημέρες και θα χρησιμοποιηθεί κυρίως από Τούρκους επιβάτες.

03/07 12:22  shareholder-cs
Cornelsen σου έλεγα τα παρακάτω στις 15/6 απ το blog μου. Δες πως επαλληθευομαι.

"Τάχα υπερασπιζουν το λαικό συμφέρον και την απασχόληση των ναυτικών.
Χωρίς ισως (???) να συνειδητοποιούν οτι για να κόψουν απλώς ένα καρπό που είναι ψηλά στη κορυφή, πριονίζουν να ρίξουν κάτω ολόκληρο το δένδρο της Εθνικής οικονομίας απ τη ρίζα...
Πριονίζουν την αξιοπιστία της χώρας και συνολικά το οικονομικό κλίμα, για να απασχολήσουν εκβιαστικά 30-40 ανθρώπους.

Το οτι έτσι διωχνουν απ την άλλη δεκάδες υποψήφιες επενδυσεις απ τη χώρα, όπου θα απασχολούσαν χιλιάδες εργαζόμενους, και θα δρούσαν πολλαπλασιαστικά και θα συνεισέφεραν επιπλέον φορους για άσκηση κοινωνικής πολιτικής, ε αυτό δεν το φτάνει το μυαλό των κουφιοκεφαλάκηδων.

Εκτός αν είναι κεντρική συνειδητή κομματική επιλογή, η απομείωση εως καταστροφής της Εθν. Οικονομίας, κάτι που δεν το αποκλείω διόλου ως σενάριο...
Απο κάτω, αν το ντύσεις λίγο με κατάλληλη επαναστατική φόδρα, βρίσκεις πολλούς χρήσιμους ανώριμους για πιόνια, και να με συμπαθάς αλλά δεν πείθομαι...
Οι πρακτικές αυτές είναι σιγουρο οτι θα διώξουν την απασχόληση, δεν θα τη φέρουν.
πχ φανταζεσαι εσυ για το επόμενο καράβι της η Αdriatic, υπάρχει περίπτωση να του βάλει Ελληνική σημαία, και να το έχει στον Ελληνικό νηογνόμωνα μετά τα όσα τραβάει;
Για να ξαναμπλέξει με τη ΠΝΟ;
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
22 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις