ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (Αυτό είναι Αποκε-ντροπή)).
1384 αναγνώστες
Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009
19:25

Σήμερα γύρισα από τη δουλειά και βρήκα ένα γράμμα από το Δήμο Ιλίου στο όνομα του γιού μου.

Ατομική ειδοποίηση, λεει για πληρωμή μιάς κλήσης.

Με έπιασε ταχυκαρδία.

Ξαφνικά ανακάλυπτα ότι ο γιος μου, με είχα κοροιδέψει, και είχε φάει τα λεφτά που του έδωσα για να πληρώσει τηκλήση. Είναι δυνατόν το δικό μου παιδί να είναι τέτοιας ποιότητας;

Και αν τα πήρε τί τα έκανε;;

Και είναι η πρώτη φορά που με κλέβει ή  το κάνει συνέχεια;;

Μήπως χρειάζεται λεφτά για άλλα πράγματα;;

Θεέ μου, το δικό μου παιδί;;

Και πρέπει να πληρώσω τη κλήση εντός 30 ημερών γιατί θα υποχρεωθούν να εφαρμόσουν τρια τέσσερα άρθρα.

Ευτυχώς στη κλήση έλεγαν που μπορώ να την πληρώσω.

Μα τι λέει μετά τις υπογραφές του κ. ΠΕΤΡΟΥ ΤΕΡΖΗ, προισταμένου εσόδων, και της κ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΗ διευθύντριας Οικονομικών υπηρεσιών;

Γράφει

" Αναλυτικά στοιχεία των παραβάσεων μπορείτε να βρείτε στο τμήμα Εσόδων του Δήμου, 

όπου μπορείτε να απευθυνθείτε και ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ!!!!!!!!

Καταλάβατε φίλοι;;

Αυτοί οι κύριοι στο Δήμο Ιλίου, στέλνουν ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,  οι οποίες μπορούν να στείλουν ένα καρδιακό στο τάφο, ή να οδηγήσουν τον πατέρα να τσακώνεται με το γιο του, ή ακόμα να υποψιάζεται τρελλά πράγματα, αν ο γιος του δεν είναι δίπλα του για να τον ρωτήσει,

για να μη κουραστούν και ψάξουν αν πληρώθηκε η κλήση, και όχι μόνο αυτό αλλά,

ακόμα και αν έχεις πληρώσει,οι κύριοι αυτοί σου επιβάλλουν επίπλέον ποινή, να απευθυνθείς στο δήμο, όπου μαθαίνεις ότι πρέπει να τους στείλεις εσυ την απόδειξη που πλήρωσες, για να ενημερωθούν.

Ακούστε λοιπόν, κύριοι του Δήμου Ιλίου, και ιδιαίτερα εσείς κύριοι και κυρίες  ΤΕΡΖΗ ΠΕΤΡΟ και ΤΣΟΛΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ, που υπογράφεται αυτά τα χαρτιά.

1.- ΟΧΙ μόνο δεν θα σας στείλω το απόκομμα τωνΕΛΤΑ που πλήρωσε ο γιός μου και μαλιστα εντός 10 ημερών για να πληρώσει τα μισά 230 ευρώ), αλλά θα καταθέσω και μήνυση και αγωγή εναντίον σας και θα ζητήσω αποζημίωση για διατάραξη οικογενειακής γαλήνης, και παράνομη επιβολή ποινής. ( Ρωτήστε τους δικηγόρους σας να δείτε ότι όχι μόνο ευσταθούν οι κατηγορίες.).

2.-Θα σας υποβάλλω αίτηση να μου κοινοποιήσετε, ποιος και πότε σας κοινοποίησε τη χρέωση, ποιος δηλαδή έχει την ευθύνη παρακράτησης των χρημάτων ,τα ελτα, ή η Αστυνομία, και θα συμπεριληφθούν και αυτοί οι υπεύθυνοι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, στην αγωγή.

3.- Δεν χρεώνω τίποτε στο Δήμαρχο, γιατί επιτέλους κάποτε μερικά μεσαία στελέχη σαν και σας, που ταλαιπωρούν το κόσμο, ο οποίος σας ανέχεται γιατί δεν έχει κουράγιο πια να αντιδράσει, πρέπει να καταλάβουν ότι η υπογραφή τους έχει και ατομική ευθύνη.

4.- Αν ο κ. Δήμαρχος, εξετάζοντας το θέμα, αναγνωρίσει το δίκαιο της αγανάκτησης μου, και σας απαγορεύσει να στέλνεται ατομικές ειδοποιήσεις πριν ελέγξετε αν πληρώθηκαν, κάτι που αν γίνει θα το δημοσιοποιήσω εδώ αμέσως, τότε προτίθεμαι να ξεχάσω το θέμα.

Οσο αφορά τα οικονομικά κόλπα της μορφής, βγάζουμε ατομικές ειδοποιήσεις για ολόκληρα τα πρόστιμα, που ήδη έχουν πληρωθεί εντός 10ημέρου και λογικά ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ, και τα ποσά των ειδοποιήσεων τα αθροίζουμε , τα εγγράφουμε στις απαιτήσεις του Δήμου, και δείχνουμε πλαστά αναμενόμενα έσοδα για να καλύψουμε άλλα πράγματα, ε, σε οικονομικό σαιτ είμαστε , κάτι ξέρουμε κι εμείς.

Συνοψίζω:

Περιμένω το κ. Δήμαρχο ΙΛΙΟΥ, να βάλει τον κ. ΤΕΡΖΗ ΠΕΤΡΟ και την κ. ΤΣΟΛΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ, να μου ζητήσουν συγνώμμη, για την οικογενειακή αναστάτωση που προκάλεσαν με την εν γνώσει τους ψευδή ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ  αριθμός 40, ημερομηνία έκδοσης 27/01/09, για κλήση 460 ευρώ η οποία έχει πληρωθεί από τις 22/09/08, στα ΕΛΤΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ, και την επί πλέον ποινή που θέλουν να μου επιβάλλουν της απόδειξης ό,τι η κλήση πληρώθηκε, εργασία η οποία είναι υποχρέωση του Δήμου και των συνεργαζόμενων με αυτόν ΕΛΤΑ και ΑΣτυνομία.

Αν αυτό δεν γίνει μέχρι την Παρασκευή ( προθεσμίες αυτοί , προθεσμίες και εγώ), τότε από Δευτέρα θα καλέσω όλους τους φίλους του μπλόγκ που έιναι δικηγόροι, και θα τεκμηριώσουμε αγωγές εναντίον όλων των υπευθύνων, και τα χρήματα που θα μας εκδικαστούν, θα τα δώσουμε στο "χαμόγελο του παιδιού".


  

Αγαπητοί φίλοι

Είναι εύκολο για μένα να πάρω αύριο το πρωι τον κ. Πληροφορίες στο 210.2649834 και να του στείλω την απόδειξη πληρωμής , και να τελειώσει το θέμα.

   Αν το κάνω, τότε τι νόημα έχουν όσα γράφω και λέω τόσο καιρό, σ αυτό το μπλόγκ;

   Αν όλοι στείλουμε τις αποδείξεις, ενώ ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι, τότε τη νόημα έχει η προσπάθεια που κάνουμε να αντισταθούμε;

    Σε άλλο κράτος, ένας στα ΕΛΤΑ, ένας στην Αστυνομία, και οι Δύο κύριοι του Δήμου, θα είχαν παέι σπίτι τους.

    Αυτό είναι η Αποκέντρωση που ονειρευτήκαμε;

   Αυτό δεν είναι αποκέντρωση.

   Αυτό είναι αποκε-ντροπή!!!

 

 

Σχόλια

03/02 19:49  Goldmine
Άλλο και τούτο! Όποιος λέει πως τάχει δει όλα να μην είναι και πολύ σίγουρος.:-(
03/02 19:59  CANYON
5*...
03/02 21:40  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Διαβιβάζω το κείμενο σας στις υπεύθυνες του Τμηματος Ποιότητας του Δήμου Ιλίου (Ναι υπάρχει,.. Ναι γνωρίζω ότι "το παλέυουν"...)
Είμαι βέβαιος ότι η περίπτωση θα είναι ευκαιρία βελτίωσης !
03/02 21:46  elenitsa 1
Kι ο Συνηγορος του Πολιτη επιλαμβανεται παρομοιων θεματων,Ηρακλη,καλο θα ηταν να του στειλεις μια αναφορα με ολα τα στοιχεια.Ειναι εξοχως αποτελεσματικη η παρεμβαση του,εχω ιδιαν πειρα απο παρομοια υποθεση.
03/02 22:35  Nantia42
Tα "πηρες" και δικαιολογημενα!
03/02 23:09  Ηρακλής
Κύριε Κατσαρέλη
Μετά τη συγγραφή του άρθρου, πήκα και είδα την ιστοσελίδα του Δήμου, και το δήμαρχο. Με δεδομένο ότι η παράβαση έγινε τον Σεπτέμβριο και η ειδοποίηση εκδόθηκε Ιανουάριο, είναι βέβαιο ότι κάποιοι προσπαθούν να αυξήσουν ταχύτητα. Πιθανά η ευθύνη να είναι των ΕΛΤΑ, ή της Αστυνομίας.
Ομως παραμένει το πρόβλημα, ότι η αρχή υποχρεώνει το πολίτη να αποδέχεται ότι μπορεί να είναι και ένοχος ( δεν έχει πληρώσει), και επι πλέον να τον υποχρεώνει να αποδείξει ότι είναι αθώος.
Ελεος.
Ας αποδείξουν επι τέλους οι υπεύθυνοι ότι δεν είναι ελέφαντες.
Εγώ παρά τα 115 κιλά μου εξακολουθώ να μοιάζω με άνθρωπος.
Πάντως καλό το σαιτ του δήμου, αλλά το τελευταίο ποστ στο μπλογκ του κ. Δήμαρχου είναι απότο Σεπτέμβρη, 10 μέρες πριν με γράψειο αστυνόμος.
Αν βέβαια σας πω και τη παράβαση, θα τρελλαθείτε. Ετρεχα λεει με 72 χιλιόμετρα σε κατοικημένη περιοχή όπου επιτρέπεται μόνο 50. Φαντάζομαι ότι μόνο εμένα θα έχεουν γράψει σε όλη την Αθήνα για τέτοια παράβαση. ( Τα 400 ήταν για αργοπορία ΚΤΕΟ).
Ευχαριστώ για την παρέμβαση.
03/02 23:11  koufeto:-)
22* και απο εμενα:-)
03/02 23:14  Ηρακλής
Ελενίτσα ο συνήγορος του πολίτη είναι για τους νομοταγείς.
Περιμένεις από μένα νόμιμη αντίδραση;;
Εγώ το λιγώτερο που έχω να κάνω είναι να στέλνω 100 φαξ την ημέρα στο δήμο, ώστε να πληρώσουν αντίστοιχο πρόστιμο σε χαρτί! Την ίδια σελίδα θα στέλνω βέβαια. Ασε που θα παίξουμε και με τα μειλ.
Πιστεύω όμως ότι μετά και τη παρέμβαση του κ. Κατσαρέλη, θα γίνουμε φίλοι, όπως γίνομαι με όλους όσους μαλώνω.
Και έχω πολλούς τέτοιους φίλους!
03/02 23:18  Ηρακλής
Προς τις υπεύθυνες ποιότητας του Δήμου κύριε Κατσαρέλη:
Στην ελάχιστη των περιπτώσεων θα πρέπει να μπει σε περίγραμμα και στην αρχή της ατομικής ειδοποίησης η φράση:
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΛΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.
Ετσι θα φαίνεται ότι ο δήμος ψάχνει τους μπαταχτσήδες, αλλά "δεν χτυπάει όλα τα κουδούνια για να βρεί ποιος είναι ο οφειλέτης.
22/02 22:20  Ηρακλής
Ο ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ
Και όμως ο Δήμος αντέδρασε, και με δισέλιδη επιστολή που υπογράφουν οι κύριοι που υπέγραψαν και την ατομική πρόσκληση, με ενημερώνουν ότι έκαναν έρευνα, ότι το λάθος ήταν της τροχαίας που έδινε τηκλήση ωςαπλήρωτη, και εμμέσως πλην σαφώ ς ζητούν συγνώμμη για την επιστολή.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Τους τιμά, η απάντηση που έιναι λεπτομερής και επιτέλους αναφέρει τον φταίχτη.
Δεν λέω άλλα εδώ, θα επανέλθω με άρθρο μου, γιατί υπάρχουν ράμματα και για τη γούνα της τροχαίας Ν Ιωνίας.
Να ευχαριστήσω και τον κ. Τριαντάφυλλο που κοινοποίησε το άρθρο στο Δήμο, και έγιναν οι λοιπές ενέργειες.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
32 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις