ΗΡΑΚΛΗΣ
ελεύθερος πολίτης είναι ο ενεργός πολιτης, ελεύθερος άνθρωπος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος
Σύνδεσμοι


ΖΩΝΙΑΝΑ: ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ κύριε Καραμανλή;
1121 αναγνώστες
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2007
19:13

Κύριε πρωθυπουργέ

Πολυ θα ήθελα να ξέρω, ποιός δουλεύει ποιόν, σ αυτή τη περίφημη έφοδο της Αστυνομίας στα Ζωνιανά;

 

Εσας ο Υπουργός Δημόδιας τάξης;

Τον Υπουργό ο Αρχηγός της Αστυνομίας;

Τον Αρχηγό της Αστυνομίας οι επιτελείς του;

Η μήπως όλοι εσεις μαζί, ολόκληρο τον Ελληνικό λαο;

Αστυνομία και δημοσιογράφοι πήγανε να συλλάβουνε παράνομους, αφού τρεις μέρες πριν φώναζαν " Θα επέμβουμε".

Στειλανε και δύο ελικόπτερα, μη τυχόν και κανένας βλάκας κακοποιός, δεν είχε καταλάβει το υπονοούμενο, και είχε μείνει σπίτι του, να δει το ελικόπτερο και να φύγει!!

Κάνανε και μπλόκα, ναι βέβαια, και ελέγχανε όποιον έμπαινε στο χωριό, αλλά όποιον έβγαινε τον άφηναν χωρίς έλεγχο!!!!! Αλήθεια σας λέω το είδα το πρωι στον ΑΝΤ1.

Και ήταν απόλυτα λογικό αυτό. Σου λέει, μη τυχόν κανένας κόπανος, δεν έχει καταλάβει τι γίνεται και επιχειρήσει να βάλει στο χωριό ναρκωτικά ή όπλα. Και μετά τα βρούμε εμείς και τους κάψουμε τους ανθρώπους. Αυτούς που φεύγουν από το χωριό ας τους , μπας και φυγαδεύσουν λίγη φούντα και δεν πάθουν στέρηση τόσοι και τόσοι χρήστες. Εντάξει θα πιάσουμε και μερικά κιλά, δεν μπορεί, όλο και κάποιος μαλάκας θα ξέχασε πίσω λίγο πράμα.

Πάντως κύριε πρωθυπουργέ η κυβέρνησηπρέπει να έχει τη συνείδηση της ήσυχη.

Τους ειδοποίησε με όσους τρόπους μπορούσε.

Εντάξει ντουντούκα δεν έβγαλε, ούτε και έστειλε ΦΑΠ ( φύλλα ατομικής πρόσκλησης), αλλά όλα τα άλλα τα έκανε.

Μέχρι και προσκλήσεις θα έστελνε, ξέρετε του τύπου

" Σας ενημερώνουμε ότι μεταξύ 8 και 12 το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στο χωριό σας έφοδος της αστυνομίας για ανακάλυψη όπλων και ναρκωτικών. Για τη δική σας ασφάλεια παρακαλείσθε κατά τις ως άνω ώρες να μη κυκλοφορείται έχοντας στη κατοχή σας τα ανωτέρω είδη. Οσοι κατέχετε οπλα και ναρκωτικά μπορείτε να τα παραδώσετε προς φύλαξη στο αστυνομικό τμήμα του χωριού μέχρι τη λήξη της εφόδου. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία"

Ειλικρινά αυτή τη πρόσκληση είχαν σχεδιάσει να στείλουν, αλλά μετά κάποιος είπε ότι οι μισοί χασισέμποροι είναι αγράμματοι, και γι αυτό επελέγη η λύση της περιφοράς του ελικοπτέρου της αστυνομίας πάνω από το χωριό, πριν την εφόδο, ώστε να μην αιφνιδιαστούν και τρομάξουν οι άνθρωποι.

Κυριε πρωθυπουργέ  ευτυχώς που δεν είσαστε ζηλιάρης.

Φανταστείτε να ζηλεύατε τη κυρία Νατασσα και να επιχειρούσατε να την συλλάβετε επ αυτοφόρω, με το τρόπο που επιχειρήσατε στα Ζωνιανά.

Αλήθεια σας φαντάζομαι στη τηλεόραση να λέτε

" έχω πληροφορίες ότι η Νατάσσα με απατά, και ότι αύριο στις 8 το βράδυ θα συναντηθεί με τον αντίζηλο, αλλά εγώ που ξέρω το μέρος που θα πάνε , θα παρουσιαστώ αιφνιδιαστικα αύριο στις 8, και θα τους πιάσω επ αυτοφόρω"

Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν η κ. Νατάσσα, για να μη σας προσβάλλει, δεν άλλαζε το τόπο του ραντεβού, ώστε να τη βρείτε, και να πετύχει το σχέδιο σας, και να δει και ο λαός πόσο άξιος είστε.

Τελικά κύριε πρωθυπουργέ με αυτό το κράτος που έχετε οικοδομήσει, πραγματικά στις προηγούμενες εκλογές ο μόνος τρόπος να τις έχετε κερδίσει ήταν να είχατε για αντίπαλο τον Γιωργάκη!!!!

Αλήθεια πως και δεν σκεφτήκατε να στείλετε στα ζωνιανά το Γιωργάκη για να καθαρίσει.

Αυτός θα καθάριζε το τοπίο σε 10 λεπτά, και θα έστελνε το μήνυμα ΝΙΚΗΣΑΜΕ. Πως;

1.- Σίγουρα θα πήγαινε σε λάθος χωριό!!

2.- Οποιον έβλεπε με όπλο θα τον νόμιζε αστυνομικό και θα τον έπαιρνε μαζί του.

3.- Εδώ δεν κατάλαβε τι έγινε στις 16 Σεπτέμβρη, και βγήκε και πανυγήριζε στη συνδιάσκεψη, θα καταλάβαινε τι γίνεται στα Ζωνιανά;.

Θα τον πυροβολούσαν και αυτός θα έλεγε " Νικήσαμε σύντροφοι, ευχαριστώ για τις μπαλωθιές".

Υ.Γ. Κύριε πρωθυπουργέ δεν σας φαίνεται ύποπτο, μόλις κάηκαν οι φυτείες στην Ηλεία, να θέλετε να ξεριζώσετε και τις ανταγωνιστικές καλλιέργειες προς όφελος των φουντοπαραγωγών του Αφγανιστάν που τροφοδοτούν μεταξύ άλλων και όλες τις βάσεις, και όλα τα αεροπλανοφόρα;;;;;;;;; ( λέω, τώρα, εγώ)

 

 

 

 

 

Σχόλια

07/11 19:33  santana
Μας δουλεύουνε ορε!
07/11 20:20  alex1
Μια παρατήρηση μόνο:
Ο Καραμανλής δεν νίκησε γιατί είχε απέναντί του τον Παπανδρέου (my time machine works! I'm back 30 years!)
Νίκησε γιατί τον ψήφισαν οι περισσότεροι από εμάς. Ας τους χαιρόμαστε τώρα. Όλοι, όλους.
07/11 20:28  alex1
Συγχωρέστε με και για τούτο.
Μα καλά, βλέπω σε κανάλια καλεσμένο τον Μαρκογιαννάκη; Κάθονται σοβαροί άνθρωποι και συνομιλούν μαζί του; (τώρα θα μου πείτε: "πού τους είδες τους σοβαρούς ανθρώπους;")
Πρόκειται για το μεγαλύτερο κατακάθι της σύγχρονης πολιτικές σκηνής. Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να ήταν στη φυλακή. Καλά μας κάνουν, όμως. Και λίγα μας κάνουν, "ευχαριστώ", πρέπει να τους λέμε.
(αν μπορείς συγχώνευσε τις δύο παρατηρήσεις)
07/11 21:18  favlos
φίλε Ηρακλή αν ηταν το παιδί σου στη δύναμη κατα Ζονιανών με το χέρι στη καρδιά εσυ ή η γυναίκα σου δεν θα τρέχατε για να μετατεθεί?
Υ.Γ Εχεις παει ποτε απο κει?
07/11 21:22  giorgos123
ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΎΣΕ:

no problem. θα αυξήσουνε την παραγωγή στα Σκόπια.
07/11 21:43  vampire
Μόνο από την κυβέρνηση Σημίτη είχε γίνει τουλάχιστον προσπάθεια να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα στην Κρήτη και κάπως περιορίσθηκαν οι μπαλοτιές στα πανηγύρια και στους γάμους. Μετά βέβαια που βγήκε η ΝΔ ξαναγυρίσαμε πίσω στις καλές εποχές του Βαλυράκη. Και πώς να μη ξαναγυρίσουμε όταν έρχεται ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και τον υποδέχονται με συναυλία από τους ήχους των καλάσνικοφ!
07/11 21:44  Ηρακλής
φίλε φαβλε
που κολάει η παρατήρηση σου;
Μήπως είδες καμμιά αιχμή στο κείμενο μου για τα παιδιά της αστυνομίας που τα στέλνουν σαν προβατα σε σφαγή για τα 700 ευρώ του Θανάση;
Μιλάω για όλους αυτούς τους πνευματικά ανάπηρους που ηγούνται των σωμάτων ασφαλείας, όπως μίλαγα για τη Πυροσβεστική στις φωτιές, μιλάω για τους θρασύδειλους πολιτικούς που προσκυνάνε όποιον τους εξασφαλίζει μερικές ψήφους , μιλάω για τους "επάνω" που λένε και μεταξύ τους τα παιδιά.
Δεν χρειάζεται να βάλω το χέρι στη καρδιά για να σου πω ότι αν το παιδί μου ήταν κάτω από την ηγεσία όλων αυτών των ηλίθιων σε μια τέτοια επιχείρηση θα είχα μπουκάρει στα κανάλια και θα τους είχε πάρει όλους ο διάολος, χώρια που θα έκανα μυνήσεις σε όλους αυτούς που βαφτίζουν τον κάθε άσχετο, "αρχηγό" της επιχείρησης.
Εχεις δει ρε φίλε τις φάτσες τους; Ούτε το σκύλο μου για κατούρημα δεν θα τους εμπιστευόμουν, όχι τη ζωή του παιδιού μου.
07/11 21:56  elenitsa 1
Ο Γιωρικας κι ο Κωστικας στο Ελλαδισταν.
07/11 22:12  favlos
Οι επιχειρήσει της Αστυνομίας σε Ελληνικό έδαφος γίνονται πάντα φανερά.Στην αντίθετη περίπτωση θα είχαμε εισβολή με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μην είμαστε ισοπεδωτικοί.Προχθές στον μπούρμπουλα στη πλατεία Νέας Σμύρνης ήρθε αστυνομία να συλλάβει ένα μαυρο που πείραξε άσχημα μια κοπέλλα και του την πέσανε οι θαμώνες της γωνιακής καφετέριας...ρατσιστή μπάτσε κλπ.
Δηλαδή τι θέλουμε?σκληρο μπάτσο εισβολέα η καλό αστυνομικό που δεν πειράζει αλλά χαιδεύει.Πρεπει να ξεκαθαριστεί αυτό μια κι έξω.
07/11 22:23  alex1
Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας πρέπει να γίνονται όπως γίνονται και σε όλο τον κόσμο.
Με μυστικότητα, όποτε χρειάζεται, και δικαστική (εισαγγελική) και πολιτική κάλυψη.
Δεν θα ανακαλύψουμε εμείς τον τροχό...
07/11 22:25  Ηρακλής
φαβλε
Πως θα σου φαινόταν να ζητούσαμε πιο έξυπνο μπάτσο;
Μπατσο με κοινο νου;
Οταν λέω μπάτσο εννοώ πάντα πρώτα την ηγεσία και τέλος τα παιδάκια.
Πως θα σου φαινόταν αν ο μπάτσος της Νέας Σμύρνης είχε την εξυπνάδα να χαίρετίσει τον έγχρωμο, στη συνέχεια να του παρουσιάσει τη κοπέλλα, μετά να του ζητήσει ευγενικά τα στοιχεία ώστε η κοπέλλα να κάνει μύνηση, πιθανά να τους συμφιλιώσει με μια συγνώμη;
Αν πριν τη σύληψη γίνουν όλα αυτά πιστεύεις ότι θα βρεθούν πολλοί να γιουχάρουν τον μπάτσο;
Οταν όμως παίρνεις ένα παιδάκι 22 χρονών , που έγινε μπάτσος για να γλυτώσει την ανεργία, του φοράς μία στολή και του λες " είσαι η εξουσία" τότε τι περιμένεις φίλε; Το παιδάκι φταίει μονο;
07/11 22:29  vampire
@favlos
Τα ζωνιανά είναι ένα χωριό με 1500 κατοίκους με συγκεκριμένους δρόμους επικοινωνίας με την υπόλοιπη Κρήτη. Όλοι στο χωριό αλλά και στις τριγύρω περιοχές και η ίδια η τοπική αστυνομία ξέρουν πολύ καλά αυτούς που καλλιεργούν και διακινούν το χασίσι. Και δεν χρειάζονται τέτοιους είδους ηλίθιες φιέστες που γίνονται για τα μάτια του κόσμου για να πιάσουν τους ένοχους! Τα πράγματα είναι απλά οι ένοχοι καλύπτονται πίσω από κάποιες μεγάλες πλάτες και ποτέ δεν πρόκειται να τους πιάσουν.
07/11 22:32  alex1
Όσο για τον μπάτσο που θέλω είναι ένας μπάτσος που να κάνει τη δουλειά του, όπως ορίζεται από τους νόμους και το σύνταγμα.
Από το να κόβει κλήσεις στους μαλάκες συμπολίτες μου που παρκάρουν στα πεζοδρόμια και αναγκάζουν τους πεζούς να κατέβουν στο δρόμο (πάντα για 5 λεπτά το κάνουν μόνο και τα πεζοδρόμια είναι πιασμένα 24ώρες την ημέρα!),
μέχρι (με συντονισμένες επιχειρήσεις) να συλλαμβάνει σκληρούς κακοποιούς που ρίχνουν χειροβομβίδες και κουμπουριές ο ένας στον άλλον για τον έλεγχο της νύχτας.
07/11 22:35  favlos
τώρα για πες μου αυτός ο αστυνομικός που περιγράφεις μπορεί να πάει στα ζωνιανά?τι ειναι οι ένστολοι δρ τζέκυλ κλπ...?
αλεξ το ίδιο λέμε,εδω έπρεπε να παει με δόξα και τιμή...δεν ειναι εισβολείς.
Αυτές οι αριστερές ιδέες για μπάτσους κανοναρχούν την ελλάδα χρόνια και δε βλέπουμε προκοπή.Ευτυχώς σε όλα τα ζητήματα όταν γεράσουν οι αριστεροί λένε την αλήθεια.διαβάστε για τον αριστερό των εξαρχείων που τωρα στα τελευταία του σηκωσε Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του.Κιάος στην Ελευθεροτυπία.
07/11 22:39  favlos
φιέστα vampire γίνεται γιατί δεν ειναι εισβολείς.σε Ελληνικό έδαφος πάνε.
Έχεις δει σκούπα σε Ομόνοια,Βικτώρια?
Παντα υπάρχουν αριστεροί που φωνάζουν για το δίκιο κάποιου που δεν ειναι νόμιμα στη χώρα.Ο Δήμαρχος Αθηναίων σήμερα είπε ότι το κέντρο είναι απροσπέλαστο.Πρώτη φορά έκανε βόλτα.
07/11 22:55  alex1
favlos
Μην τρελαίνεσαι με τους αριστερούς.
Αυτοί που φωνάζουνε είναι πολιτικάντιδες του κερατά (που ο κόσμος τους κάνει σιγά-σιγά στην άκρη) που το κάνουνε για αντιπολίτευση. Όταν η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση τα ίδια έλεγε.
Μα πάνω απ'όλους φωνάζουνε κάτι δημοσιογράφοι για να έχουν τηλεθέαση και αυτοί δεν είναι Συν-Πασοκ-Νδ ,είναι σκληροί κουμονιστο-δεξιο-φασίστες, ισοπεδωτές. Κάτι ακραίοι τύποι που κραυγάζουν για να τρομάξουν τον κόσμο. Αυτούς πρώτους απ'όλους πρέπει να στείλουμε στο διάολο.

Που είναι ο Μπούρμπουλας στη Ν.Σ.;
Κατατόπισέ με, με Λωλο, goodys, Πετρίδη, everest, Πιττα Παν, place, Αγροτική, starbucks.
ΤΗΝΧ
07/11 23:06  favlos
starbucks απέναντι το στεγασμένο μέρος.παλιά ειχε νερό που ξεκίναγε με μπουρμπουλήθρες...
07/11 23:06  CANYON
5* Γεια σου ΗΡΑΚΛΗ γιγαντα σε διαβαζω και συμφωνω μαζι σου,προσπαθεις ματαια νομιζω να μας ξυπνησεις,εχουμε γινει παρτακηδες και κουραδομαγκες απο αυτους που και στο κρατος που το λενε κρητη μπολικοι κυκλοφορουν κριμα με την ανοχη ολων των κρητικων,φιλε ειμαι γεματος απογοητευση και αηδια,σκεφτομαι τι απαντησεις θα δωσω στα παιδια μου για τα σκατα που συνεχως αυγατιζουν γυρω μας και μερικα απο αυτα ειναι ισως και δικα μας,χαιρετω σε ταπεινα,γεματος ερωτηματα και αβεβαιοτητα για το τι μπορω να κανω για να γινουν τα πραγματα πιο καλα.
07/11 23:17  Ηρακλής
canyon
Δεν προσπαθώ ούτε ελπίζω να ξυπνήσω κανέναν, γιατί κανένας δεν θέλει να ξυπνήσει. Ξέρεις πάντοτε αναρωτιώμουνα γιατί καποιοι δεν καταλαβαίνουν. Μέχρι που κατάλαβα ότι καταλαβαίνουν, και ο,τι κάνουν είναι συνειδητή επιλογή και δεν είναι βλακεία. Η διαφορά μας είναι στους στόχους και τους σκοπούς, με τους οποίους οι στόχοι επιτυγχάνονται. Και επειδη αυτοί είναι πάντα από πάνω, φαίνεται πως ξέρουν καλλίτερα από μας να εξυπηρετούν τους στόχους τους.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
15 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σ αυτή τη γωνιά του ιστοχώρου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική μας ισορροπία, αντιδρώντας, και σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά κάθε τι που μας ενοχλεί, ή μας αρέσει.
Εχουμε ένα κανόνα.
Λέμε την αλήθεια, χωρίς φόβο , πάθος και προκαταλήψεις.
Και φυσικά λέμε τη γνώμη μας, απλά και μόνο.
Μπορεί σωστή, μπορεί λάθος, είναι η γνώμη μας, ακηδεμόνευτη, όπως ακριβώς διαμορφώνεται πρωτογενώς.
Μέσα στα πολλά που γράφουμε, θα υπάρξουν και ανοησίες, και αντικρουόμενες απόψεις, και λάθη.
Οσο θα υπάρχουν αυτά θα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις